ŞİMŞEK’TE SİVAS MESAİSİ BAŞLADI

Adana Demirspor, 16 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde start verdi.

Mavi-Lacivertli futbolcuların antrenmanda oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlendi. Konyaspor karşısında son dakikalarda alınan 1 puanla rahatlayan Adana Demirsporlu futbolcularda tek hedef, seyircileri önünde oynayacakları Sivassspor maçını kazanarak yeni bir seri başlatmak istiyorlar. Konyaspor karşısında cezalı olduğu için oynayamayan Semih Güler’in bu haftaki maçta teknik direktör Hikmet Karaman’ın oynatması halinde sahadaki yerini alacak. Konyaspor karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Yusuf Erdoğan, attığı golle de bu oyununun da karşılığını almış oldu. Yusuf Erdoğan’ın bu haftaki Sivasspor maçında da takımının en büyük kozlarından biri olması bekleniyor.

Adana Demirspor’da yediği goller ve gösterdiği performansla taraftarların tepkisine neden olan kaleci Magomedaliev, Konyaspor karşısında da kötü bir performans gösterdi. Magomedaliev, Konya’da oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan maça yine hataları ile yine damga vurdu. Kalesinde 2 gol gören deneyimli eldiven, maçın bazı bölümlerinde yaptığı hatalarla taraftarların eleştirisine maruz kaldı. Uzun oynadığı toplarda isabet yakalayamayan Magomedaliev, Konyaspor maçının ikinci yarısında ceza alanı dışına çıkarak topa müdahale etti, ancak kaptırdığı topta rakibe faul yaparak durdurdu. Yine ceza alanı dışında topa müdahale etmek isteyen Magomemadilev topu kaptırdı ve tehlikeye dönüşebilecek Konyaspor atağında top taca çıktı. Bir başka pozisyonda geri pasat topu tutamayan file bekçisi yürekleri ağızlara getirerek taraftarları endişelendirdi. Magomedaliev’in bu performansından dolayı Adana Demirsporlu taraftarlar her zaman diken üstünde maç seyretmek zorunda kalıyorlar. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor