Şimşek’te takımı kim yönetiyor?

Adana Demirspor’da Hatayspor, Fatih Karagümrük beraberliğinden sonra, kendi evinde oynadığı Akhisar Belediyespor’a 3-2 yenilerek, son haftalardaki kan kaybını sürdürüyor.

Deplasmanda Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kalan ve teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayıran Mavi-Lacivertlilerde, Cüneyt Dumlupınar göreve getirildi. Çiçeği burnunda teknik direktör Cüneyt Dumlupınar’ın Akhisar Beledyiespor karşısında çıkardığı ilk 11 tartışma konusu oldu. Yedek kulübesinde sağbek Okan Alkan varken, Adil Demirbağ’a sağbekte görev veren Dumlupınar, Tayyip Talha ve Mitroviç’i yedek oturturken Hasan Kılıç’ı stoperde oynattı. Yedek kulübesine inen Metin Korkmaz’ın saha kenarında teknik direktör gibi taktik vermesinden sonra, Adana Demirspor taraftarları kadroyu ve oyuncu değişikliklerini Korkmaz’ın yaptığını düşünüyor.

3 MAÇTA 7 PUAN UÇTU!

Adana Demirspor son 3 haftada kaybettiği 7 puanla zirve yarışında yara aldı. Mavi-Lacivertliler, son 3 lig maçından sadece 2 puan alabildi. Hatayspor ve Fatih Karagümrük beraberliği, Akhisar Belediyespor ile son 3 haftada 7 puan kaybedildi. Adana Demirspor, Akhisarspor karşısında 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı ve son hatfalarda yaşadığı puan kayıpları ile birlikte büyük yara aldı. Hatyaspor ve Erzurumspor’un kaybettiği haftada kendi evinde Akhisar Beledyiespor’a mağlup olun Mavi-Lacivertliler, zirve takibinde biraz geride kaldı.

TRİBÜNLER YİNE DOLDU

Adana Demirspor, Akhisar Belediyespor’u yenip evine eli boş gönderip zirve yolunda avantaj sağlamak maça çıktı. Zorlu maçtan önce Adana Demirspor’da Uğur Tütüneker ile yollar ayrıldı ve Cüneyt Dumlupınar göreve getirilirken, Rassoul kadro dışı bırakıldı.

Tamamen dolu tribünler önünde mutlak galibiyet parolasıyla maça başlayan Ma-Lacivertliler, sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Her maçta tribündeki yerlerini alan ve 90 dakika takımına destek veren taraftarlar stadtan üzgün ayrıldı. Bu mağlubiyetin ardından Adana Demirspor 42 puanda kalırken, Akhisarspor 44 puana yükselip yoluna kayıpsız devam etti. Mavi-Lacivertliler ise zirve yolunda çok önemli bir avantajı kaybetti. (HABER Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor