ŞİMŞEK’TE TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR: 1-0

STAD: Trabzon Papara Park Stadı

HAKEMLER: Burak Şeker (**), Mustafa Sönmez (**), Murat Ergin Gözütok (**)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır (**), Jthomas Meunier (**), Stefano Denswil (**), Eren Elmalı (**), Batista Mendy (**), Edin Visca (**) (Dk.73 Nicolas Pepe *), Trezeguet (***) (Dk.84 Taxiarchis Fountas *), Enis Bardhi (**) (Dk.90+1 Kerem Şen *), Berat Özdemir (**), Umut Güneş (**), Enis Destan (**) (Dk.63 Paul Onuachu **)

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR: Shahrudin Mahammadaliyev (**), Milad Mohammadi (**), Semih Güler (**), Andreaw Gravillon (**), Youcef Atal (**) (Dk.34 Edouard Michut **), Yusuf Erdoğan (**) (Dk.75 Abat Aymbetov *), Stiven Mendoza (**), Emre Akbaba (**) (Dk.61 Jose Rodriguez *), Yusuf Sarı (**) (Dk.75 Yusuf Barasi *), Maestro (**), Mario Balotelli (**) (Dk.61 Nani *)

GOL: Dk.21 Trezeguet (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Mario Balotelli, Stiven Mendoza, Nani (Yukatel Adana Demirspor), Berat Özdemir, Eren Elmalı (Trabzonspor)

KIRMIZI KART: Jose Rodriguez (Yukatel Adana Demirspor)

 

Adana Demirspor’da kötü gidişat Trabzonspor karşısında da devam etti. Maça iyi başlayan taraf Mavi-Lacivertliler olsa da 21.dakikada Trezeguet’in attığı gole mani olamayınca soyunma odasına 1-0 yenik girdi. İkinci yarıda da istediği oyunu bir türlü oynayamayan Adana Demirspor, mutlak puan için gittiği Trabzonspor’dan 1-0 yenik ayrılarak 12.sıraya kadar gerileyerek tehlike çanları çalmaya başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

12.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Emre Akbaba rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden şansını denese de savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

21.dakikada Trabzonspor öne geçti. Bir dakika önce ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp çektiği şut auta çıkan Trezeguet bu sefer düzgün bir vuruşla topu Adana Demirspor ağlarına göndererek durumu 1-0 yaptı.

24.dakikada gelişen Trabzonspor atağında ceza sahasının dışından kaleyi çepheden gören bir noktadan Enis Bardhi’nin çektiği şut defansın müdahalesiyle engellendi.

34.dakikada Yukatel Adana Demirspor Teknik Direktörü ilk oyuncu değişikilğini yaptı. Youcef Atal oyundan çıkarken yerine Edouard Michut oyuna girdi.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor’un beraberlik çabaları, Trabzonspor’un farkı artırma girişimcileri sonuçsuz kalınca soyunma odasına ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle gidildi.

49.dakikada Yusuf Erdoğan rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını denese de top savunmadan geri geldi.

61.dakikada Adana Demirspor’da iki oyuncu değişikliği birden daha yapıldı. Emre Akbaba’nın yerine Jose Rodriguez, Mario Balotelli’nin yerine de Nani oyuna giren isimler oldu.

63.dakikada Trabzonspor’da iki oyuncu değişikliğine birden gidildi. Edin Visca’nın yerine Nicolas Pepe Enis Destan’ın yerine de Paul Onuachu oyuna girdiler.

68.dakikada Yukatel Adana Demirspor Yusuf Erdoğan ile gol fırsatını değerlendiremedi. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Yusuf Erdoğan’ın çektiği şut defansın müdahalesiyle engellendi.

75.dakikada Adana Demirspor’da son oyuncu değişiklikleri Yusuf Sarı’nın yerine Yusuf Barasi, Yusuf Erdoğan’ın yerine de Abat Aymbetov oyuna girerek yapıldı.

Oyuna ikinci yarıda Emre Akbaba’nın yerine giren Jose Rodriguze, 90+4.dakikada rakibine yaptığı sert hareketten dolayı kırmızı kart görerek sahadan çıkıyor. Bu pozisyondan sonra Nani de sarı kart gördü. Adana Demirspor, ilk yarıda yediği tek golle 1-0 yenilerek düşme potasına iyice yaklaştı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor