ŞİMŞEK’TE TEK DÜŞÜNCE TUR

Yukatel Adana Demirspor, UEFA Konferans Ligi Play-Off turu rövanş maçında bugün saat 21.00’de sahasında Belçika temsilcisi Genk’i konuk kedecek. Maça İspanyol Jose Luis Munuera yönetecek. Yardımcı hakemlerin Inigo Prieto ve Antonio Martinez Moreno olarak belirlendiği maçın dördüncü hakemi ise Jorge Figueroa Vazquez oldu.

Belçika’daki ilk maçta rakibine 2-1 yenilen Mavi-Lacivertliler, turu geçerek skoru elde ederek gruplara kalmak için mücadele edecek. Yukatel Adana Demirspor’un tur atlaması için mutlaka en az 2-0 kazanması gerekiyor. Diğer bir farklı Adana Demirspor’un galibiyetlerinde maç uzatmaya gider. Karşılaşma TV 8,5 kanalından naklen yayınlanacak. Teknik Direktör Patrick Kluivert ilk maç sonunda yaptığı açıklamada bireysel hatalardan dolayı yenildiklerini söyleyerek, “Maçın gidişatıyla alakalı öyle gözükse de 2 hatadan kaynaklanan golleri yemememiz lazımdı. Maçınıza leke olarak yansıyabilir. 2 tane bireysel hatadan dolayı o şekilde mağlup olduk. Gereken bütün analizleri yapacağız ve Adana’da en iyi sonucu alabilmek için çalışacağız” diye konuştu. Patric Kluivert bugünkü maç ile ilgili olarak da, “Neredeyse 1 haftadan beri Genk maçıyla yatıp kalkıyoruz. İlk maçta yaptığımız hataları maçın videosunu futbolculara göstererek anlattık. Aynı hataları yapmamaları konusunda uyardım. Bir de bugün sahaya gelecek taraftarlarımızın bizi skor ne olursa olsun hakemin bitiş düdüğüne kadar bizi desteklemelerini istiyorum. Onların itici gücü futbolcular üzerinde büyük etki yaratıyor” ifadelerini kullandı.

Diğer taraftan ilk maçın kötülerinden olan Cherif Ndiaye, Younes Belhanda ve Semih Güler de maçla ilgili yaptıkları açıklamada, “İlk maçta gerçekten çok kötü bir oyun sergiledik. Bize yakışmadı. Elimize geçen tur şansını orada yakalayabilirdik ama olmadı. Yaptığımız bireysel hatalardan dolayı 2-1 yenilerek Adana’ya döndük. Elemelerde gösterdiğimiz başarıyı bugün de taraftarlarımızın da desteğiyle Genk’i eleyerek gruplara kalacağız. Bundan hiç şüphemiz yok. Bizler de bugün daha iyi mücadele ederek galip gelmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dediler. (CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor