Şimşek’te tek düşünce Ümraniyespor maçı

Sezonun bitimine 2 hafta kala Adana Demirspor 12 Temmuz Pazar günü Ümraniyespor ile karşılaşacak. Mavi-Lacivertli takım oynadığı son 10 maçta 6 galibiyet aldı ve sadece 1 kez mağlup oldu. Ümranyiespor ise 10 maçta 4 galibiyet alırken, 3 kez mağlup oldu.

Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor 55 puanla 3., Ümraniyespor ise 44 puanla 8.sırada yer alıyor. Ümraniyespor-Adana Demirspor karşılaşması 12 Temmuz Pazar günü saat 17.30’da oynanacka. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 4-2’lik skorla kazanmıştı,

Adana Demirspor sahasında Altay ile 2-2 berabere kaldığı maçta sarı kart gören Okan Alkan ve Rassoul’ün yanı sıra kırmızı kart ile oyundan Traore, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Ümraniyespor müsabakasında cezalı duruma düştü.  Mücadelenin 10.dakikasında sarı kartg ören Okan Alkan ile 69.dakikada sararan Rassoul, sarı kart ceza sınırına ulaştı. Okan ve Rassoul, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Aynı zamanda Traore de gördüğü kırmızı karttan dolayı İstanbul’da takımını yalnız bırakacak.

Bu arada Mavi-Lacivertlilerde 8 isim de kart sınırında bulunuyor. 3’er sarı kartları bulunan Kurtuluş Yurt, Tayyip Talha, Sinan Kurt, Mehmet Uslu, Traore, Hasan Kılıç, Erkan Zengin ve Pa Dibba gelecek hafta oynanacak olan Omraniyespor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve ligin son haftasında oynanacka olan İstanbulspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor