ŞİMŞEK’TE TEMPO ARTIYOR

Adana Demirspor, 27 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da deplasmanda oynayacağı Cluj maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Patric Kluivert yönetiminde devam etti. Antrenmanın temposu her geçen gün artıyor.

Cluj maçlarının ardından ligin de bir hafta sonra başlayacak olması Teknik Direktör Patric Kluivert’in antrenmanların temposunu arttırmaya yöneltti. Futbolcuların oldukça terk döktüğü antrenmanlar kıran kırana geçiyor. İkili mücadeleler sanki lig maçında oynanıyor gibi geçiyor. Futbolcuların bu hırs ve isteğinden oldukça memnun olan Kluivert, “Gerçekten önümüzde kısa bir zaman kaldı, 27 Temmuz Perşembe günü oynayacağımız maç için tahminin bir gün önce maçın oynanacağı şehre gideceğiz. Orada da bir antrenman yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacağız. Futbolcularım gerçekten çok hırslılar, bu maçın ne kadar önem taşıdığının farkındalar. Cluj maçını engelsiz bir şekilde geçersek önümüzde bir maç daha olacak. Bir de 11 Ağustos’tan itibaren ligler başlıyor. Bu kısa sürede takımı hem Cluj maçına hazırlamak hem de ligde karşılaşacağımız Çaykur Rizespor maçına hazırlamak zorundayım. Elimdeki kadro bence iyi, başkanla görüştüm bir iki takviye daha olacak. Onların da en kısa zamanda takıma katılmasını bekliyorum” diye konuştu.

Öte yandan Adana Demirspor’da transfer çalışmaları da hızla devam ediyor. İddialara göre geçen sezon kiralık olarak Torino forması giyen Stade Reims’in Guadeluplu stoperi Andreaw Gravillon’un Mavi-Lacivertlilerle anlaştığı ifade edildi. Diğer taraftan Adana Demirspor, Simon Deli ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Simon Deli’nin sözleşmesi kendisiyle anlaşılarak karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kendisinden bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz” denildi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor