ŞİMŞEK’TE TEMPO ARTIYOR

Adana Demirspor’da Bolu kampı devam ediyor. Yardımcı antrenör Serkan Damla yönetiminde günde çift idman yaparak sezona hazırlanan Mavi-Lacivertiller’de tempo giderek artıyor.

Adana Demirspor sabah antrenmanında güç çalışması yaparken, akşam da ikili ve top çalma çalışması gerçekleştirildi. Akşam yapılan antrenmanda futbolcular iki gruba ayrılarak çift kale maçı yapıldı. Yapılan maç sanki ligde mücadele eder gibi sert ve agresif geçti. Yardımcı antrenör Serkan Damla, futbolcularının bu istek ve arzularından memnun olduğunu belirterek, “Cumartesi gününden itibaren buradayız. Elimizde bulunan mevcut futbolcularla yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Milli takımlarında olan ve izinli oyuncularında aramıza dönmesiyle tam kadro çalışmamıza devam edeceğiz. Buradaki kampımız 22 Temmuz’da sona erecek. 22 Temmuz’a kadar futbolcularımıza güç ve teknik çalışması yaptıracağız. Buradaki kampı bitirdikten sonra 23 Temmuz’da İtalya’ya geçeceğiz. Burada İtalya’nın iki güçlü ekibi Napoli ve Bari ile hazırlık maçı yapacağız. Bu iki maçta takımımızın kapasitesini ve gücünü görme fırsatını bulacağız. İtalya kampından sonra 1 Ağustos’ta Adana’ya dönüp çalışmalarımızda kendi tesislerimizde devam edeceğiz” dedi.

Serkan Damla milli takımın çeyrek finale çıkmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Gruplarda gösterdiği performansla çok iyi işler yapacağını gösteren Milli Takımımız, bunu önceki günkü Avusturya maçında gösterdi. Fransa, Hollanda’nın bulunduğu grub lideri olarak çıkan Avusturya ile eşleyen millilerimiz Salı günü oynadıkları maçta çok iyi mücadele ederek rakiplerini 2-1 yenerek çeyrek finale adını yazdırdılar. Çeyrek finalde Romanya’yı 3-0 yenen Hollanda ile eşleyen Millilerimiz, 6 Temmuz Cumartesi günü Berlin’de bu maçı oynayacak. Başta takımımızda teknik direktörlük yapan Vincenzo Montella olmak üzere tüm futbolcularımıza başarılar diliyor, yollarının açık olmasını temenni ediyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor