Şimşek’te tempo artıyor

Adana Demirspor’da bu hafta sonu Cumartesi günü oynanacak Hatayspor maçı hazırlıklarına devam edildi. Milli arayı en iyi şekilde değerlendiren Mavi-Lacivertli ekipte sakat futbolcuların iyileşmesi ve formsuz futbolcuların da form tutması açısından iyi bir süre oldu. Çalışmalarda futbolcuların istekli oluşları teknik heyeti memnun ederken, rakiplerinin şu anda Ümraniyespor’un ardından averajla ikinci durumda bulunuyor. Hatayspor’da da teknik heyet değişikliği yaşandı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, “Geçen hafta kendi sahamızda ummadığımız bir mağlubiyet aldık ve camiamızı çok üzdük. Bunun telafisini bu hafta oynayacağımız Hatayspor karşısında çıkarmaya çalışacağız. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik. Futbolcularım oldukça hırslı ve azimli gözüktüler. Sakat ve formsuz futbolcular da bu arada kendilerine çok iyi bakarak hazır duruma geldiler. İnşallah ligin güçlü ekiplerinden Hatayspor’u kendi evinde yenerek Menemenspor mağlubiyetini unutmak, hem de yeni bir döneme girmek istiyoruz” diye konuştu.

TARAFTAR DEPLASMANA GİDECEK

Adana Demirsporlu taraftarların Hatayspor maçında deplasmandaki yerlerini alacaklar. Mavi-Lacivertli taraftarların kendi sahalarında oynadıkları karşılaşmalarda ve geçen yıl oynanan Play-Off’da yaşanan olaylardan alınan cezalar bu maçda söz konusu olmayacak. Bu nedenle 19 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak Hatayspor-Adana Demirspor müsabakası için Mavi-Lacivertli taraftarlar için herhangi bir yasaklama bulunmuyor.

(HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor