ŞİMŞEK’TE TEMPO ARTIYOR

Adana Demirspor, Önümüzdeki hafta deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına İstanbul’da TFF’nin Riva tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam etti. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça hırslı ve arzulu oldukları gözlendi.

Mavi-Lacivertli takımda temponun giderek yükseldiği ve futbolcuların bu tempoya ayak uydurmaya çalıştıkları gözlendi. Ümraniye karşısında oynayan oyuncuların çoğu bu antrenmanlarda daha istekli görüldü. Antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik ekibin takdirini alan takımın başarılı futbolcularından Belhanda, “Ümraniyespor karşısında bizden beklenmedik şekilde kötü oynadık. Elimize gelen fırsatları kaçırdık. 1-0 öne geçtiğimiz maçta 89.dakikada yediğimiz golle 2 puanı kaybettik. Bu bize yakışmadı. Bunun telafisini önümüzdeki hafta Trabzonspor karşısında yapacağız ve taraftarlarımızı sevindireceğiz” dedi.

MONTELLA YENİLERİ BEĞENDİ

Ligde üst sıraları hedefleyen Adana Demirspor, Hatayspor’un deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmesi sebebiyle haftayı geçecek ve 3-0 hükmen galip sayılacak. Ligde 39 olan puanını 42’ye çıkaracak olan Mavi-Lacivertlilerde teknik direktör Vincenzo Monetlal, deplasmandaki Trabzonspor maçında galibiyet hasretine son vermek istiyor. Erteleme maçında Ümraniye deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Adana ekibinde statü gereği yeni transferler Paraguaylı orta saha Morel ile Gaziantep FK’den gelen Furkan Soyalp forma giyememişlerdi. Montella’nın, Trabzonspor karşılaşmasında kadroya girmeleri beklenen iki futbolcunun performansından oldukça memnun olduğu öğrenildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor