Şimşek’te tempo arttı

Spor Toto 1.Lig’in 26. haftasında 16 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Şanlıurfa Gap Arena Stadyumu’nda Elazığspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, bu maçın hazırlıklarını Adana Demirspor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan futbolcularımız; 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Hücum ve defans organizasyonlarıyla devam eden idman, bireysel ve taktiksel çalışmalarla noktalandı.

Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Geçen hafta Osmanlıspor karşısında çok iyi oynamalarına rağmen gol atma becerisi gösteremeyince sahadan 1 puanla ayrıldıklarını söyleyen futbolcular, “Oyunumuzun karşılığı galibiyet olmalıydı. Oyunun ilk düdüğünden son düdüğüne kadar baskılı ve tempolu oynayan taraf bizdik. Rakibimizin buraya beraberlik için geldiği gözlendi. Tek amaçları bizim oyunumuzu bozmaktı, bunda da başarılı oldular. Ama bu hafta Elazığspor  karşısında aynı hataya düşmeyeceğiz. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor, tek düşüncemiz lig sonunda hedeflediğimiz Play-Off içerisinde olmak bunu da yapacak güçte ve potansiyele sahibiz. Taraftarlarımız  bizi iç saha, dış saha demeden destekliyorlar. Biz de onlara en güzel hediyeyi vermek istiyoruz” dediler.

Teknik Direktör Ümit Özat ise, “Futbolcularımın antrenmanda gösterdikleri performans beni oldukça umutlandırdı. İlk geldiğim günden bugüne çok büyük değişim gösterdiler. Bunu da oyuna pozitif olarak yansıtıyorlar. Futbolcularımın da dediği gibi Osmanlıspor maçını unuttuk, şimdi önümüzde daha zorlu bir Elazığspor maçı olacak. Burdan mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz, başka bir türlü sonuç işimize yaramaz. Çalışmalarımızı ve taktiklerimizi buna göre yapıyoruz. Başkanımız Murat Sancak’ın da antrenmanlarda bizi yalnız bırakmaması bizim motivasyonumuzu daha da yükseğe çıkarıyor, inşallah bu Elazığ’da sahaya da olumlu yansır” diye konuştu. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor