ŞİMŞEK’TE TEMPO YÜKSELİYOR

Adana Demirspor, iki günlük aradan sonra Cumartesi günü saat 19.00’da kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maının hazırlıklarına önceki akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Ligin ilk yarısında kendi sahasında Bursaspor’a mağlup olduktan sonra çalkantılı bir hafta geçirip, daha sonra deplasmanda Boluspor’u zor da olsa 2-1 yenerek moral bulan Mavi-Lacivertliler’de bu hafta sonu oynanacak Ankaraspor maçından mutlak 3 puan hedefliyorlar. Adana Demirspor, bu sezon ligde oynadığı 19 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 de mağlubiyet alarak toplam 34 puanla 4.sırada bulunuyor. Ankaraspor ise 19 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyetle topladığı 13 puanla 17.sırada yer alıyor.

Antrenman sonrası bir açıklama yapan Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, hem takım hem de transferler hakkında bilgi verdi. Dumlupınar, “Devre arası transfer yapmak çok kolay değil. Murat Sancak başkanımız elindeng elenin fazlasını yaptı. Transfer yaptığımız oyuncular hep oynayan oyuncular. Çok zengin bir kadromuz var. Bizim artık bahanemiz yok. Bütün maçları kazanmak için çıkıyoruz, hak eden oyuncular formayı giyecek. Eksikliklerimiz vra, Mehmet Akyüz ve Aissati’nin sakatlıkları var, Traore de sarı kart cezalısı olduğundan dolayı aramızda olamayacaklar. Şampiyonluğa oynayan bir takımız, bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz ama belirleyici biz olmalıyız. Rakiplerimizin ve kendi analizlerimizi yapıyoruz, onun için sahaya en uygun kadroyu çıkartacağız” dedi.  (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor