ŞİMŞEK’TE YAPRAK DÖKÜMÜ

Yıllar sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’de son 3 sezona damgasını vuran Adana Demirspor’da yüksek bütçeli yatırım sonrası ayrılık süreçleri başladı. Vincenzo Montella’dan sonra Patrick Kluivert ile yollarını ayıran ve henüz yeni teknik direktörünü belirlemeyen Mavi-Lacivertliler’den futbolcular da birer birer ayrılıyor. Adana Demirspor, bir yandan 6 Ocak’ta yapacağı Başakşehir maçının hazırlıklarına devam ederken, takımda giden futbolcular da oluyor. Mavi-Lacivertliler’de  Younes Belhanda’dan sonra Portekizli sol bek Kevin Rodrigues ile de yollar ayrıldı.

Trendyol Süper Lig’de devre arası transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte Adana Demirspor’da üst üste ayrılıklar da açıklanmaya devam ediyor. Mavi-Lacivertlilerde Yonuse Belhanda’nın ardından Kevin Rodrigues ile de yolların ayrıldığını resmen duyuruldu. 29 yaşındaki sol bek oyuncu Kevin Rodrigues’in sözleşmesinin karkşılıklı anlaşarak feshedildiği belirtildi. Yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Kevin Rodrigues ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Rodrigues’e kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

Mavi-Lacivertliler, 6 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Başakşehir maçının hazırlıklarına Serkan Damla yönetiminde yaptığı çalışmalarla devam etti. Cumartesi günü yaptığı antrenmanla futbolculara izin verildiği ve Çarşamba günü toplanarak yeniden çalışmalara başlanacağı ifade edildi. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli ve keyifli oldukları gözlendi. Adana Demirspor, kötü gidişine 24 Aralık’ta seyircisiyle buluştuğu maçta Antalyaspor’u 2-1 yenerek son vermişti. Mavi-Lacivertlilerde hedef tekrar iyi bir seri yakalayıp kötü günleri atlatmak isityorlar.

Adana Demirspor’dan 2023-2024 sezonunda giden futbolcular ise şöyle;

Cherif Ndiaye

Henry Onyekuru

Fredrik Gulbrandsen

Simon Deli

Mamadou Ba

Samuel Nongoh (Kiralık)

Kevin Rodrigues

Younes Belhanda

Amir Feratovic

Goran Karacic

(HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor