ŞİMŞEK’TE YENİLGİ SERİSİ SÜRÜYOR: 2-0

STAD: Yeni Adana Stadyumu

HAKEMLER: Emre Kargın (**), Mehmet Salih Mazlum (**), Emrah Ünal (**)

ADANA DEMİRSPOR: Vedat Karakuş (*), Semih Güler (*), Andreaw Gravillon (*), Abdulsamet Burak (*) (Dk. Dk.46 Arda Okan Kurtulan *), Jovan Manev (*) (Dk.86 Aksel Aktaş *), Yusuf Sarı (*), Nabil Alioui (*) (Dk.69 Motez Nourani *), Ali Yavuz Kol (*) (Dk.69 Salih K avrazlı , Bünyamin Balat (*), Maestro (*), Yusuf Barasi (*)

CORENDON ALANYASPOR: Ertuğrul Taşkıran (***), Jure Balkovec (***), Florent Hadergjonaj (***), Fidan Aliti (***), Nuno Lima (***), Hwang Ui-Jo (****) (Dk.72 Yusuf Özdemir **), Nicolas Janvier (***) (Dk.90 Serdar Dursun *), Galius Makoutta (***), Richard Candido (***), Loide Agusto (***) (Dk.72 Efecan Karaca **), Sergio Cordova (***) (Dk.61 Juan Christian **)

GOLLER: Dk.7 ve 17 Hwang Ui-Jo (Corendan Alanyaspor)

SARI KARTLAR: Loide Augusto, Hwang Ui-Jo, Juan Christian (Corendon Alanyaspor), Jovan Manev

 

 

Trendyol Süper Lig’in 6.haftasında Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde Corendon Alanyaspor’u konuk etti. Mavi-Lacivertliler, rakibine ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup olarak yenilgi serisini sürdürmüş oldu. Karşılaşmanın gollerini 7 ve 17.dakikalarda Hwang Ui-Jo kaydetti. Adana Demirspor bu mağlubiyetle 6 haftalık periyotta 5.mağlubiyetini alarak ligin dibine iyice demir atmış oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça iyi başlayan taraf konuk ekip Corendan Alanyaspor oldu. Daha 4.dakikada 1-0 öne geçti. Gelişen Alanyaspor atağında Loide Augusto’nun pasını çok iyi değerlendiren Hwang Ui-Jo takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

6.dakikada Adana Demirspor atağında rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını denese de savunmaya çarpan top uzaklaşıyor.

10.dakikada Alanyaspor korner atışı kazandı. Adana Demirspor altı pası içerisinde Fidan Aliti’nin çektiği şut kaleyi bulmadı.

17.dakikada Alanyaspor farkı 2’ye çıkardı. Gelişen konuk ekip atağında Nicolas Janvier’in ortasında topla buluşan Hwang Ui-Jo kendisinin ve takımının ikinci golünü Adana Demirspor filelerine gönderdi: 2-0

27.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında gole çok yaklaşsa da Andreaw Gravillon bundan yararlanamadı.

Adana Demirspor, 30.dakikada Yusuf Sarı ve 33.dakikada Yusuf Barasi’yle yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadılar.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor’un gol çabaları sonucu değiştirmeyince soyunma odasına konuk ekip Corendon Alanyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıya Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etti. Abdulsamet’in yerine Arda Okan Kurtulan oyuna giren isimler oldu. 50.dakikada gelişen Alanyaspor atağında Nicolas Janvier önemli bir pozisyonu değerlendiremeyerek takımını bir golden etmiş oldu.

69.dakikada Adana Demirspor’da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Nabil Alioui ile ile Ali Yavuz Kol oyundan çıkarlarken, Motez Nourani ile Salih Kavrazlı oyuna giren isimler oldu.

72.dakikada Corendan Alanyaspor da iki oyuncu değişikliği yaptı. İki gol kaydeden Hwang Ui-Jo ile Loide Agusto oyundan çıkarlarken, Efecan Karaca ile Yusuf Özdemir oyuna girdiler.

81.dakikada gelişen Adana Demirspor atağında Yusuf Barasi’nin çektiği şutu kaleci Ertuğrul Taşkıran kurtardı.

Bu dakikadan sonra Adana Demirspor’un gol çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve maçta ilk yarıda atılan iki golle Corendon Alanyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Mavi-Lacivertliler önümüzdeki hafta Sipay Bodrum Futbol Kulübü’ne konuk olacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor