ŞİMŞEK’TE YOUNES BELHANDA VE BADOU NDİAYE’YLE YOLLAR AYRILIYOR

Süper Lig’de 6 maçtır kazanamayan Adana Demirspor için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Mavi-Lacivertliler iki yıldız oyuncusu Younes Belhanda ve Badou Ndiaye’yle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Ligde son 6 maçtır kazanamayan ve 2 hafta önce teknik direktör Patrick Kluivert’la yollarını ayıran Adana Demirspor’da işler yolunda gitmiyor. Alınan kötü sonuçlar sonrası taraftarların da futbolcuları eleştirmesi gündem olmuştu. Başkan Murat Sancak, son günlerde eleştiri oklarının hedefi haline gelen futbolcularıyla ilgli paylaşım yapmış, Younes Belhanda, Badou Ndiaye ve Emre Akbaba’ya sahip çıkarak, “Belhanda da Badou da Emre Akbaba da adam gibi adamlardır. Herkes kendi takımına baksın” ifadelerini kullanmıştı. Ancak ani gelişen olaylar sonucunda Mavi-Lacivertliler, Younes Belhanda ve Badou Ndiaye ile yollarını ayırma kararı aldı. Mavi-Lacivertliler’in önümüzdeki günlerde Belhanda ve Ndiaye’nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedileceği belirtildi. Belhanda, takımdan ayrılacağı iddialarının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Youns Belhanda, sosyal medya hesabından kum saati paylaşarak, kısa sürede gelişmeler olacağının sinyalini verdi. Süper Lig’de bu sezon 14 maça ilk 11’de başlayan Belhanda, 3 gollük katkı yaptı.

Yeni Adana Stadyumu’nda zaha zemin altyapısının yenilendiği ve zeminde bozulan bölgelere ise doğal çimlerin serildiği belirtilildi. Adana Demirspor’un, Pazar günü oynayacağı Antalyaspor maçını Yeni Adana Stadı’nda oynanmasına karar verildi. Diğer taraftan Mavi-Lacivertliler, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarına da yardımcı antrenör Serkan Damla yönetiminde başladığı ve takımda morallerin oldukça düşük olduğu gözlendi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor