ŞİMŞEK’TEN FARKLI TARİFE: 5-0

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında zayıf rakibi Adıyaman FK’ne acımadı ve sahadan 5-0 galip ayrılarak tur atlayan taraf oldu.

Adana Yeni Stadyumu’ndaki mücadeleye yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Adana Demirspor’da öne çıkan isim Erhum Öztümer  oldu. Vincenzo Montella’nın ekibine getiren golleri 44.dakikada Yusuf Sarı, 60, 64 ve 74.dakikalarda Erhun Öztümer ve 85.dakikada Gökhan Töre’den geldi. Bu sonucun ardından Mavi-Lacivertliler 4.tura yükseldi. Adana Demirspor, kupa maçının ardından hiç ara vermeden hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarına as kadronun katılımıyla başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynana günün diğer maçlarında ise alınan sonuçlar şöyle: Kasımpaşa 2-Yeni Mersin İdmanyurdu: 1, Serik Belediyespor: 2-Batman Petrolspor: 1, Ankaraspor: 2-Pazarspor: 1- Altay: 1-Efeler 09 Spor: 2, Manika FK: 2-Eynesil Belediyespor: 2 (7-6 pen.), Çaykur Rizesbpor: 3- Boyabat 1868: 0, Kayserispor: 2-Iğdır FK: 1, Adan aDemirspor: 5-Adıyaman FK: 0. 3.turda diğer  karşılaşmalar bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor