ŞİMŞEK’TEN KÖTÜ BAŞLANGIÇ

Adana Demirspor, ligin üçüncü maçında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla devam etti. Mavi-Lacivertliler, Süper Lig’e yükseldiği 2021-2022 sezonundan bu yana en kötü lig başlangıcını gerçekleştirdi. Oynadığı iki maçtan da sahadan yenik ayrılan Adana Demirspor, ligde 19.sırada yer alıyor.

Mavi-Lacivertliler, Süper Lig’e çıktığı 2021-2022 sezonundan bu yana en kötü lig başlangıcını gerçekleştirdi. Ligin ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 1-0 kaybeden Adana Demirspor, ligin ikinci haftasında ise kendi evinde ve seyircisi önünde ağırladığı Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup oldu. Bu skorla birlikte Mavi-Lacivertliler, Süper Lig’e yükseldiği 2021-2022 sezonundan bu yana en kötü başlangıcını gerçekleştirmiş oldu. Adana Demirspor, 2021-2022 sezonunun ilk 2 haftasında 1 puan, 2022-2023 sezonunun ilk 2 haftasında 6 puan, geçtiğimiz sezonun ilk 2 haftasında da 4 puan toplamıştı.

2023-2024 sezonun başlarında iyi başlamasına rağmen kötü sonuçlar alınan teknik direktör değişikliğine gitti. Sezonun ara transfer döneminde bazı önemli futbolcular takımdan ayrıldı. Bunun sonucunda ligin sonlarına doğru küme düşme korkusu yasasa da son haftalarda rahat bir durumda ligi bitirdi. Sezon sonunda takımdan ayrılmalar devam etti. Transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı da transfer yapamadı. Bu sezonu Bolu’da kamp yaparak geçiren Adana Demirspor, Teknik Direktör Michael Valkanis ile anlaştı. Hocayla takım arasında çabuk bir uyum sağlandı. Ancak bu uyum maçlara yansımadı. Hazırlık maçlarında ve ligde oynanan iki maçtan da puan alamayan Mavi-Lacivertliler, bu hafta sonu zorlu Kasımpaşa maçından sonra önümüzdeki hafta da ligin iki sezon şampiyonu Galatasaray ile sahasında oynayacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor