ŞİMŞEK’TEN ÜMRANİYE PROVASI

Adana Demirspor, 26 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ümraniyespor maçı hazırlıkları kapsamında Antalya’da yaptığı hazırlık maçında Dynamo Kiev ile 0-0 bearbere kaldı. Mavi-Lacivertliler karşılaşmaya Vedat Karakuş, Svensson, Morel, Mert Çetin, Abdurrahim, Gökhan İnler, Ndiaye, Yusuf Sarı, Akintola, Belhandve Cherif Ndiaye 11’i ile başladı.

İlerleyen dakikalarda diğer oyuncularına da şans veren Teknik Direktör Vincenzo Montella, böyle bir günde futbolcularının göstermiş olduğu performanstan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Adana Demirspor, hazırlıklarına Antalya’da devam edip, Cumartesi günü İstanbul’a geçmeyi planlıyor. İstanbul’da da son hazırlıklarını yaptıktan sonra Pazar günü saat 16.00’da Ümraniyespor ile karşılaşacak.

Öte yandan Mavi-Lacivertliler, İtalya Seri A takımlarından Roma ile depremzedeler için temsili bir maç yapacağı duyuruldu. Adana Demirspor, Fiorentina ve Beşiktaş’ın ardından Roma ile de temsili bir maç yapacağını açıkladı. Mavi-Lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, şöyle denildi; “Temsili maçlarımızda deprem bölgesi için tek yürek oluyoruz. Bu kapsamda üçümcü temsili maçımızı Roma ile gerçekleştiriyoruz. Siz de bu temsili maça hatıra bileti alarak, yaralarımızı hep birlikte sarmamıza katkıda bulunabilirsiniz” denildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor