SİNANPAŞA MAHALLESİ ÜVEY EVLAT MI OLDU?

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Ramazan İregör yaptığı açıklamada  “Sinanpaşa Mahallesi’nde yaşayan kardeşlerimizin sorunlarını yerinde gördük ve dinledik. Bu mahalle, Adana’nın göbeğinde kaderine terk edilmiş durumda. Yeniden Refah Partisi olarak, iktidara geldiğimizde ve belediyeleri kazandığımızda, Sinanpaşa gibi ihmal edilmiş bölgelerdeki sorunları çözeceğimize söz veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerini hızlı ve etkin bir şekilde tamamlayarak, vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

 

 

 

(HABER MERKEZİ)-Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Ramazan İregör ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Adana’nın merkez ilçesi Yüreğir’in en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen, modern yapılaşmanın ortasında kaderine terk edilmiş bir mahalle olarak dikkat çeken Sinanpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Sinanpaşa Mahallesi sakinleri, yıllardır çözüm bekleyen kentsel dönüşüm sorunları nedeniyle zor durumdanı dile getirirken, “ Yıkık, dökük ve derme çatma evlerde yaşam mücadelesi veren mahalleliler, kentsel dönüşüm alanı ilan edildiği için evlerinde tadilat bile yapamadıklarını belirterek  “Uzaya astronot gönderiyoruz ama Sinanpaşa’nın sorunlarını çözemiyoruz” diye tepki gösterip  yaşadıkları durumu sorunları açıkladılar.

*Verilen Sözlerin Tutulmasını Bekliyorlar*

Seçim öncesi verilen sözlerin tutulmasının beklendiğini söyleyen  mahalle sakinleri,  yetkililerin Sinanpaşa Mahallesi konusunda daha duyarlı ve etkili olmalarını , Kentsel dönüşümün hızlı bir şekilde devam ederek tamamlanmasını ve mahalle halknın yaşam koşullarının iyileştirilmesi için acil adımlar atılmasını talep ettiklerini söylediler.

RAMAZAN İREGÖR”DEN ÇAĞRI!

Yeniden Refah Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Ramazan İregör  açıklamalarında “Sinanpaşa Mahallesi’nde yaşayan kardeşlerimizin sorunlarını yerinde gördük ve dinledik. Bu mahalle, Adana’nın göbeğinde kaderine terk edilmiş durumda. Yeniden Refah Partisi olarak, iktidara geldiğimizde ve belediyeleri kazandığımızda, Sinanpaşa gibi ihmal edilmiş bölgelerdeki sorunları çözeceğimize söz veriyoruz. Kentsel dönüşüm projelerini hızlı ve etkin bir şekilde tamamlayarak, vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına kavuşmasını sağlayacağız” diyerek sorunların çözümünü istedi,

Sinanpaşa Mahallesi’nde yaşanan sorunların çözümü için gerekli adımların atılması gerektiğini vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor