Sıtkı Keskin’in Çukurova için hedefleri büyük

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çukurova Belediyesi meclis üyesi aday adayı Sıtkı Keskin, ‘’Adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, her kesimi kucaklamak tüm hepimizin hedeflemesi gereken bir olgudur’’ dedi. Keskin, göreve gelmesi halinde, Çukurova Belediye Meclisi aracılığıyla eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar geniş bir perspektifle projelerini hayata geçirmeyi hedeflediğini söyledi.

***

HABER: YENER EKİNCİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çukurova Belediyesi meclis üyesi aday adayı olan Sıtkı Keskin, sosyal demokrat belediyecilik anlayışını ve projelerini gazetemize anlattı. ‘’Adana’nın kalbi, son yıllardaki gelişim ve değişim süreci ile Çukurova ilçemizde atıyor’’ diye konuşan Sıtkı Keskin, ‘’Sosyokültürel yapısı, kent dokusuna katkısı, gelişen ve genişleyen nüfusu, doğal güzellikleri Çukurova’yı oldukça önemli kılıyor. Çukurova’nın yerel yönetimi bu nedenle önem arz ediyor. Belediye meclisleri, bir ilin parlamentosu gibidir. Bu meclisler sadece bütçe ve kesin hesapla ilgilenmenin çok ötesinde işler yapmalıdır. Proje üreten, proje öneren, projelerin takipçisi olan, belediyeyi denetleyen bir yapıda olmalıdır. Aynı zamanda belediye başkanının işlerini kolaylaştırarak ilçenin yönetimine katkı sağlar’’ dedi.

‘’HALKÇI SOSYAL DEMOKRAT ÇİZGİ DAHA DA ARTMALI’’

Keskin; ‘’Ben, Cumhuriyet Halk Partisi’nde siyaset yapan bir insanım. Cumhuriyet Halk Partili tüm belediyelerde olduğu gibi, halkçı ve sosyal demokrat bir çizgide yerel yönetimin oluşmasını isterim. Kurulduğu günden bu yana her zaman CHP’li olan Çukurova’daki halkçı belediyecilik ve sosyal demokrat çizginin daha da çok arttırılması gerektiğini düşünüyorum’’ ifadelerin kullandı.

‘’ŞEFFAFLIĞI VE HESAP VEREBİLİRLİĞİ ESAS ALACAĞIZ’’

Çukurova’nın kültürel zenginliklerinin hepimizin değerleri olduğunun altına çizen Sıtkı Keskin, hizmet anlayışı ve projeleri hakkında şu bilgileri paylaştı; ‘’Adil ve kapsayıcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, her kesimi kucaklamak tüm hepimizin hedeflemesi gereken bir olgudur. Eğitimden sağlığa, altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar geniş bir perspektifle projelerimi hayata geçirmeyi Çukurova Belediye Meclisi aracılığı ile yapabileceğimi düşünüyorum. Bölgenin en büyük sorunlarından biri olan “istihdam sorunu” için dernekler, kooperatifler, meslek kuruluşları ile birlikte yeni bir ağ yaratacağız. Bölgenin potansiyelini en üst düzeye çıkaracağız. Kentimizi çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir kılma hedefiyle yola çıktım. Katılımcı yönetim anlayışıyla halkın görüşlerini ön planda tutacağım. Yerel yönetimde şeffaflığı ve hesap verebilirliği esas alacak olan bir anlayışı ortaya koyacağım. Kendimi bildim bileli Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinin bir neferi olarak verilen hiçbir görevden kaçmadım. Sadece parti içinde değil, sivil toplum kuruluşlarında, meslek odalarında, kanaat önderleri ile çalışmalar gerçekleştirdim. CHP’den aldığım örgüt ahlakını, ‘Halka hizmet hakka hizmettir.’ düsturu ile, edindiğim deneyimleri ve tecrübeleri aktarmak adına, yararlı olmak adil, yaşanabilir, sosyal ve kültürel olarak daha da gelişmiş bir Çukurova’ya katkı koymak adına meclis üyesi aday adayıyım. Gençler, kadınlar ve yaşlılar başta olmak üzere toplumun her kesimine faydalı olacak çalışmaları yapabilmek ve geliştirebilmek için bu yoldayım. Ben, Çukurova ilçesi kurulmadan önce de Çukurova ilçesinde oturan bir vatandaştım. Şimdi ise CHP örgütümün gücünü, halkımın sesini gür bir biçimde yansıtmak için sizlerin desteğini bekliyorum. Adana’nın kalbi Çukurova, bizim gözbebeğimizdir.’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor