Sivişlispor Aladağ’da tur istiyor

Aladağ Futbol Turnuvası çeyrek final maçında Pazar günü Aladağ Arena Stadı’nda İmirlerspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivişlispor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.

İMİRLER ENGELİ AŞILACAK

Sivişlisporlu futbolcular grup maçlarında bir maç dışında iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve hedeflerinin öncelikli olarak İmirlerspor engelini aşıp yarı finale yükselmek olduğunu ifade ettiler. Takım içindeki birlikteliğin mükemmel olduğunun altını çizen oyuncular, başkanları Mehmet Ayten’in yüzünü kara çıkarmayacaklarını sözlerine eklediler.

TAKIMIN MORALİ SÜPER

Bu sezon şampiyonluk kadrosu kuran ve hedefe adım adım giden kırmızı beyazlılar, saha içindeki birlikteliklerini saha dışında da gösteriyorlar. Bu zorlu maça mental açıdan da çok iyi hazırlanan Sivişlisporlu futbolcular, yaptıkları analizlerle İmirlerspor engelini aşıp adını yarı finale yazdırmakta ise oldukça kararlı gözüküyorb

BAŞKAN AYTEN İNANIYOR

Turnuvanın en genç iki başkanından biri olan Sivişlispor Başkanı Mehmet Ayten, “Oyuncularıma inanıyorum. Gereken mücadeleyi sahaya yansıtıp yarı finale adımızı yazdıracağız.  Davut Can dışında herhangi bir önemli eksiğimiz bulunmuyor. Sivişli köyünü mutlu etmek için her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor