‘SEVGİ KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI’

Siyasi İletişim Uzmanı Bünyamin Deniz Kıraç, Diyarbakır’daki çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ‘Sevgi Kitap Toplama Kampanyası’ adı altında kitap gönderdi.

 

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-Siyasi İletişim Uzmanı Bünyamin Deniz Kıraç, insanlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve bunun devamlılığını sürdürmek adına yaptığı çalışmalar, projelerle tanınıyor. Adana’da kütüphanesi olmayan birçok okula kütüphane kurulmasını sağlayan Kıraç, bu kez de Adana dışındaki çocukların okuması için kampanyalar düzenliyor.

KIRAÇ’DAN ÇOCUKLARA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

Adana’da kütüphanesi bulunmayan okullara destek olarak kütüphanesinin olmasını sağlayan ve son olarak yaptığı ‘Apartman Kütüphanesi Kültürü’ projesiyle yetişkin insanlara da kitap okuma alışkanlığı aşılamayı planlıyor. Adana dışındaki illere de kitap desteği sağlayan Kıraç, bu kez de Diyarbakır’daki çocuklar için çalışıyor.  Diyarbakır iline bağlı bir köy okuluna kitap ve kırtasiye toplama kampanyası başlatan Kıraç, oradaki çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hediyesi olarak bunları gönderiyor. Kıraç, bu projesini ‘Sevgi Kitap Toplama Kampanyası’ adı altında gerçekleştiriyor.

“BU KAMPANYAYA DESTEK SAĞLAYAN HERKES ADINA DİYARBAKIR’DAKİ ÇOCUKLARIMIZA MEKTUP GÖNDERDİM”

Okumayan çocuk kalmaması için bu gibi çeşitli projelere imza atan Kıraç, kampanya adına şunları söyledi:

“Tüm kitap akrabalarımıza teşekkür ederim. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Diyarbakır’daki çocuklarımıza kitap gibi anlamlı hediyeler göndermek istedik. Umarım hediyelerini beğenir ve keyifle okurlar. Başka bir kampanyada var olmak adına şimdilik işimizi bitiriyoruz ve kitaplarımızı gönderiyoruz. Bu kampanyaya destek sağlayan herkes adına Diyarbakır’daki çocuklarımıza mektup gönderdim. Okumayan okuyamayan kimse kalmasın.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor