SONER ÇETİN ÇUKUROVA’DAN, AKİF AKAY İSE SEYHAN’DAN İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYI OLDU

CHP’den istifa eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  BÖLGE’ye yaptığı açıklamada “Genel  Başkan sayın  Meral Akşener ile telefon  görüşmesi yaptık. Çukurova Belediye Başkan adaylığı teklifini kabul ettim. Allah’ın izni iye Çukurova halkımızın desteği ile kazanacağız” dedi.

Başarılı hizmetlerine rağmen yeniden aday gösterilmeyen ve CHP’den istifa eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın da İYİ Parti Seyhan adayı olduğu bildirildi.

(HABER MERKEZİ)-Yeniden aday gösterilmeyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in  “Bizim partimizin adayı olun” davetini kabul ettikleri öğrenildi.

Kendisi ile görüştüğümüz Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin “Evet.. Sayın Meral Akşener’in böyle bir teklifi geldi kabul ettim. Allah’ın izniyle Çukurova halkıyla birlikte kazanacağız” dedi.

Meral Akşener’in aynı teklifi CHP’den istifa eden Akif Akay’a da götürdüğü ve bu görüşmelerden sonra teklifi kabul ettiği bildiridi.

ŞİMDİ NE OLACAK?

CHP’nin Adana’daki yanlış siyasi uygulamaları ve duygusal kararlar almasının yanı sıra aday belirlemedeki tutarsızlığının partide krize yolaçtığını belirten vatantaşlar, “İYİ Parti, siyasi sorumluluğunu  ve halkın talebini yerine getirmiştir” diyerek alınan karara destek verdiklerini belirttiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor