Soner Çetin mazbatasını aldı

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Millet İttifakın CHP’li Çukurova Beledeyi Başkanı Soner Çetin, Adana Adliyesi’nden mazbatasını aldı. Mazbatayı alan Çetin, hizmete ara vermeyeceğiz dedi. Mazbata alımına, Büyükşehir Beledeyi Başkan’ı Zeydan Karalar ve Seyhan Belediye Başkan’ı Akif Kemal Akay’da katıldı.

Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız diyen Çetin, “Geçen dönem yüzde 44 ile aldık itiraz edilmedi, bu dönem yüzde 60 civarında rekor bir oyla kazandık, itirazın ardı arkası kesilmedi. Stratejik olarak, önem arzeden yerlerde itirazlar yapılıyor. Sadece İstanbul değil, her yerde itiraz yapılıyor. Doğal görünsün diye bu itirazlar yapılıyor.

Türkiye’de oyunu en çok  arttıran 3. başkan oldum. Zeydan Başkan çok büyük bir farkla kazandı. Akif Başkan, çok yüksek bir farkla kazandı. Kadir Aydar kardeşimiz çok iyi oy oranı ile kazandı, İmamoğlu’nda yıllardan sonra kazandı.  Hepsini gönülden tebrik ediyorum” dedi

MİLLET İTTİFAKI’NI GÖNÜLDEN TEBİRK EDİYORUM

Türkiye genelindeki tüm adayları tebrik eden Soner Çetin, “Millet İttifakı’nın bir sürü değerli adayı var, hepsini yürekten gönülden tebrik ediyorum. Biz isterdik ki oralarda da kazanalım ama olmadı. İstanbul seçimleri bizim gözümüzde bitmiştir, İmamoğlu başkandır. Tam kanunsuzluk olmadığı sürece, itirazlar geçersizdir. İstanbul bitmiştir, İmamoğlu başkandır. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız, Adana’yı çok güzel günler bekliyor. Kutlama işini bir günde bitireceğiz, 5 yıl çabuk geçiyor. Daha fazla çalışma zamanı. Adana için daha güzel çalışacağız. Çiçek göndermeyin, Türk eğitim vakfına ve diğer vakıflara bağışlayın” diye konuştu.

İÇİMİZ BURUK

Sevinçliyiz ama içimiz buruk diyen Çetin, “Çok sevinçliyiz ama CHP Gençlik Kolları üyesi 22 yaşında bir genç kardeşimizi hakka uğurladık. Bu sebeple aşırı sevinç gösterileri yapmaya gerek yok. Kardeşimize tekrardan allah rahmet eylesin” şeklinde konuştu.

ZEYDAN KARALAR’DAN ÇETİN’E ZİYARET

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yanında Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’la birlikte Soner Çetin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor