SONER ÇETİN; “YAPTIĞIM HİZMETLER YAPACAĞIM HİZMETLERİN GARANTİSİ”

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş’in de katıldığı basına açık toplantıda konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, verdiği hizmetleri anlattı, gençler, kadınlar, çocuklar ve yaşlılar için yeni dönemde yapacağı hizmetleri ayrıntılı olarak açıkladı.

Soner Çetin, “Daha iyi, daha huzurlu, daha mutlu bir Çukurova için hazırladıkları projeleri hayata geçirmek sizin elinizde.. Bir dönem daha hizmet imkanı verirseniz, buna güvenin daha büyük, tarihe geçecek projelerimizi hayata geçirecek, hizmetinize sunacağız” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Belediye Başkanı ve İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Park Vadi Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte verdiği hizmetleri ve seçilmesi halinde hayalindeki projelerini anlattı, yaptığı hizmetlerin, yapacağı hizmetlerin garantisi olduğunu söyledi.

Proje tanıtım toplantısına İYİ Parti Genel Sekreteri Ayfer Yılmaz, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş başta olmak üzere çok sayıda partili ve basın mensubu katıldığı etkinlik tanıtım toplantısında konuşan  Soner Çetin, Çukurova için yaptığı projelerin tanıtım filmini de katılımcılarla izledi.  Çukurova Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Soner Çetin halkın desteğiyle yeniden seçilmnesi halinde yapacağı  projelerini de anlatarak şöyle dedi;
“Çukurova’ya altın çağı inşallah hep birlikte yaşatacağız. Hayata geçirdiğimiz projeler yediden yetmişe herkese dokunan projeler. Bu projeler herkesi kucaklayan, yaşam standartlarını yükselten ve onlara konfor alanı sağlayan örnek alınan projeleridir.

Emekliler için yaptığımız tesisler Türkiye’nin her yerinde örnek alındığı gibi bugünkü iktidara da örnek olduğunu gurur duyarak söylüyorum. Millet kıraathanesi fikri bizim emekli dinlenme evimizin bir başka versiyonudur. Aynı mantıkla yapılmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız da geçtiğimiz günlerde kadınlar için de bir millet kıraathanesi projemiz var demişti. Bundan da çok mutlu olduk. Çünkü kadın sohbet ve dayanışma evlerimizin bir örneğinden bahsettiğini gördük. Semt kreşini Türkiye’de ilk yapan belediye Çukurova Belediyesi’dir. Bu konunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya, söylemeye gerek yok. Çalışan annenin en büyük sorunu ve kadın istihdamının önündeki en büyük problem çocuklarını güven içinde emanet edebilecekleri kreşlerdir. Yok mu kreş? Var elbette. Ama kadın belki de alacağı ücretin tamamını kreşe vermek zorunda kaldığı için çalışmaktan vazgeçiyor. Bu kadın eğitim görüyor. Yıllarca kendini geliştiriyor, yetiştiriyor. Devlet buna para harcıyor. Ailesi para harcıyor. Ama bu insanlar istihdama katkı sunamıyorlar. Çünkü alınan ücretler belli. Ve aldıkları paranın tamamını kreşe vermek zorunda kalınca kadın çalışmıyor. Çocuğuma ben bakarım diyor. Evinde oturuyor. Bu konunun hassasiyetini, ciddiyetini bildiğimiz için hemen bu işe ve bugün sayısı yeni yapılanla, devam edenle birlikte 9’a çıkmıştır. Dokuz semt kreşimizden bu kadar yıl boyunca binlerce çocuğumuz mezun olmuştur.”

Başkan Soner Çetin, konuşmasında  Çukurova’da gençler, kadınlar, çocuklar ve yaşlılar için yapacağı projeleri de anlatarak, “Beni yeniden Belediye Başkanı seçerseniz, ustalık döneminde daha büyük hizmetlere tanıklık edeceksiniz, bana güvenin, inanın hepinizi çok seviyorum, sizin için hizmete devam etmek istiyorum.” diyerek destek istedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova halkına seslenirken son sözünü de şöyle söyledi;

“Yaptığım hizmetler, daha çok yapacağım hizmetlerin garantisidir. Yeni dönemimiz ustalık dönemimiz olacaktır ve daha büyük hizmetlere elbirliğiyle, gönül birliğiyle daha mutlu, daha huzurlu bir Çukurova’da yaşayacağız” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor