Soner Çetin’in Covid-19 test sonucu pozitif çıktı

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Başkan Soner Çetin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli hemşehrilerim, Coıvid-19 salgınının ilk görüldüğü günden bu yana aralıksız çalışmalara ve hemşehrilerimizle görüşmelerime devam ettim. Riskin olduğunu ve günün birinde bunu yaşayacağımı biliyordum. Biraz önce test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim. Çok güçlüyüm ve genel sağlık durumum iyi. Bir süre çalışmalarıma evden devam edeceğmi. Son 5 gün içerisinde benimle temasta bulunanlardan test yaptırmalarını önemle rica ediyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere” dedi.

Başkan Soner Çetin’e CHP’li milletvekilleri ve belediye başkanları geçmiş olsun mesajları yayınladılar.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, Covid-19 testi pozitif çıkan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Başkan Karalar, “Başkanımız Soner Çetin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tedavi sürecini başarılı bir şekilde tamamlayarak görevinin başına geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Covid-19 testi pozitif çıkan Çukurova Belediye Başkanımız sevgili Soner Çetin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kıs azamanda sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini ve güzel Adana’mız için birlikte çalışmaya devam etmeyi diliyorum.”

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, “Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’in Covid-19 tesit pozitif testi pozitif çıktığını öğrenmiş bulunmaktayım. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, tedavisinin başarılı bir şekilde tamamlanarak görevinin başına geçmesini diliyorum.”

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, “Covid-19 testi pozitif çıkan Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşacağına inanıyorum.”

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Covid-19 testi pozitif çıkan Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e geçmiş olsun diyor, sağlığına biran önce kavuşmasını diliyorum.”

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “Covid-19 testi pozitif çıkan Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi iletiyor. En kısa sürede sağlığına kavuşup aramıza dönmesini bekliyoruz.”

CHP Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit Atay, “Çukurova Belediye Başkanımız sayın Soner Çetin’in corona virüs testinin pozitif çıktığını üzüntü ile öğrendik. Sayın Çetin, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Başkanımızın tedavi sürecini sorunsuz atlatacağına inanıyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum” dedi.

Ceyhan Belediye eski başkanı Kadir Aydar, “Covid-19 tesit pozitif çıkan Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yüce Rabbim’den acil şifalar diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor