SÖZLÜ: KALICI ESERLER BIRAKMAK İSTİYORUZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Vizyon 2023” adlı projesini tanıttı. Başkan Hüseyin Sözlü, projelerini tanıtırken yaptığı konuşmada, “Hiçbir seçim kaygısı olmadan çalışmalarımı ve projelerini hazırladık. Tekrar seçildiğim takdirde Adana’ya daha kalıcı eserler kazandırmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

HABER: Mehmet KOL

ADANA (BÖLGE)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Vizyon 2023” adlı projesini tanıttı. ‘Vizyon 2023’ proje toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, Cumhur İttifakı Yüreğir Belediye Başkan Adayı Fatih Kocaispir ve Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan adayı Yusuf Baş ve esnaf odaları başkanları katıldı.

Başkan Hüseyin Sözlü, projelerini tanıtırken yaptığı konuşmada, “Hiçbir seçim kaygısı olmadan çalışmalarımı ve projelerini hazırladık. Tekrar seçildiğim takdirde Adana’ya daha kalıcı eserler kazandırmak için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

PROJELER TANITILDI

Toplantının başlaması ile birlikte konuşmasını yapmak için sahneye çıkan Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı projelerden bahsetti. Yapılmış projelerden oluşan, tanıtım videosu gösterildikten sonra konuşan Sözlü, “Bizler bu hizmetleri sadece, vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak için yaptık. 5 yıllık sürede, durmaksızın çalıştık. Bunları yaparken tabii ki de oy karşılığı için yapmadık, sonuçta demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Vatandaşımız mutlu olsun, yeter” dedi.

CUMHURBAŞKANI ADANA’YI ÇOK İSTİYOR

Yapılacak projelerden bahseden Hüseyin Sözlü, “ Cumhurbaşkanınımız Adana’yı çok istiyor, bizlerde bu hedef doğrultusunda ve verilecek destekler ile büyük projeler oluşturduk. Bunlardan en önemlileri ise Yeşil kent Adana projesi, çok amaçlı kültürel öğelerin bir arada olacağı bir kent. 5 Ocak stadyumu millet bahçesine dönüştürülecek. Çatalan Vadisi’nde Türkiye’nin en önemli millet bahçesini yapmış olacağız. Festivalleri destekleyeceğiz, Adana’nın marka değerini arttıracak olan festivallere destek vermeye devam edeceğiz. Bakanlarımız ile istişare içinde olacağız ve Adana’yı Türkiye’nin en güzel şehri yapacağız.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor