Sözütek: Murat Sancak Adana için büyük bir şans

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Murat Sancak’ın Adana ve Adana Demirspor için büyük bir şans olduğunu belirterek, görevi bırakma kararının Adanaları ve taraftarı hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. Başkanlıktan ayrılacağını açıklayan Murat Sancak’a çağrıda bulunan Başkan Nihat Sözütek, “Başkan Murat Sancak’ın çok sevildiği ve sayıldığı Adana’da ve Adana Demirspor’un başında mutlaka bulunması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da istenen sonuçlarının alınmamasının ardından Başkan Murat Sancak’ın görevi bırakacağını açıklaması Adana’da şok etkisi yarattı. Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, bir Adanalı olarak Murat Sancak’ın aldığı karara son derece üzüldüğünü dile getirdi. Murat Sancak’ın Adana  ve Adana Demirspor için büyük bir şans olduğuna dikkati çeken Başkan Nihat Sözütek, Türk futbolunda Murat Sancak gibi isimlerin çoğalması gerektiğini dile getirdi.

Ailesini, işini ihmal ederek Adana ve Adana Demirspor’a büyük fedakarlık yapan Başkan Murat Sancak’a Adanalılar adına müteşekkir olduğunu belirten Başkan Sözütek, “Zor günler geçiren Adana Demirspor Murat Sancak’ın başkanlığa seçilmesiyle rahat bir nefes aldı. Murat Sancak’ın maddi ve manevi olarak Adana Demirspor’a verdiği destek azımsanamaz. Taraftarın sahip çıktığı Murat Sancak’a Adanalılar ve kentin dinamikleri de sahip çıkmalı. Tüm taraftarlar ve Adanalılar Murat Sancak’ı yeniden başkanlık koltuğunda görmek istiyor. Bu camia için çok önemli. Geçmişte bir çok badire atlatan Adana Demirspor’un eski  günlerine dönmemesi için Murat Sancak ikna edilmeli ve sayın başkanımız mutlaka ve mutlaka Adana Demirspor’un başkanı olarak görevine devam etmelidir” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor