Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarını uğurladı

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Akademik Yılında Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümlerinden mezun olan öğrenciler için dekanlık fuaye alanında pandemi kuralları esas alınarak mezuniyet töreni düzenlendi

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Dekan Prof. Dr. Zeynep Dinç, Bölüm başkanları akademisyenler ve öğrenciler ve aileleri katıldı.

Prof. Dr. Ünlükaplan: “Pandemi Şartlarında Dahi En İyi Eğitimin Alınmasını Sağladık”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, öğrencilerin pandemi şartlarında dahi en iyi şekilde eğitim alması için büyük bir titizlikle çalıştıklarını, gerekli imkânları sağlayarak bilimin ve sosyalliğin iç içe geçtiği aktif kampüs yaşamı olan modern bir üniversite ortamında eğitim alması için çabaladıklarını söyledi. 3 farklı bölümden mezun olan öğrencileri kutladığını ifade eden Prof. Dr. Ünlükaplan, Çukurova Üniversitesinin bir marka değer olduğunu ve bu değerin mezunlarla daha da geniş kesimlere tanıtıldığını söyledi.

Prof. Dr. Dinç: “Dünyanın En İyisi Olmak Yerine Dünya İçin İyi Bir İnsan Olun”

Dekan Prof. Dr. Zeynep Dinç başarılı çalışkan evlatlar yetiştirdiği için öncelikle ailelere teşekkür ederek başladı sözlerine.  Öğrenme ve deneyimlemenin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Dinç mezunlara seslenerek, “Yaşamınız boyunca evrensel ve çekirdek değerlere bağlı kalacağınızı, burada öğrendiğiniz bilgi ve deneyimleri insanlara aktaracağınızdan eminim. Dünyanın en iyisi olmak yerine dünya için iyi bir insan olmak düşüncesiyle hayatınızı sürdürmenizi diliyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından mezun öğrenciler diplomalarını alarak keplerini havaya fırlattı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor