Suat Gençsoy; Hesap sormak için buradayız

İyi Parti Yüreğir İlçe Belediye Başkan aday adayı Bülent Alper’in düzenlediği yemekli toplantıda İyi Parti’liler ve destekçileri bir araya geldi. Yemeğe katılan İyi Parti’li Suat Gençsoy, “Sayın Bülent Alper’le ve genç arkadaşlarımızla kol kola mücadelemize devam ediyoruz. Hesap sormak için buradayız” dedi.

HABER VE FOTOĞRAFLAR: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-İyi Parti Adana temsilcileri İyi Parti Yüreğir Belediye başkan aday adayı Bülent Alper’in her Cuma düzenlediği yemekli toplantıda bir araya geldi. Alper, toplantıya İyi Parti’li Suat Gençsoy’u da davet etti. Bülent Alper ve Suat Gençsoy’un dışında yemekte Yüreğir İlçe Teşkilat Başkanı ve Yüreğir İlçe Başkan Adayı Çağlar Kürkçüoğlu, İyi Parti Gençlik Kollar Başkanı Hüseyin Mangtay, Nazif Gökmen ve partililer katıldı.

“MAHALLE MAHALLE, CADDE CADDE GEZECEĞİM”

Yüreğir İlçe Teşkilat Başkanı ve Yüreğir İlçe Başkan Adayı Çağlar Kürkçüoğlu, “Mahalle mahalle, cadde cadde gezip İyi Parti’yi ve İyi Parti’nin Adana için planlarını anlatacağım. Ben görevimi yaptıktan sonra Rabbim bize aydınlık günleri gösterecektir” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN HEYECANIMI YİTİRMEYECEĞİM”

“Biz mücadele etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini sürdüren Kürkçüoğlu, zamanın çok dar olduğunu söyledi. “Kongreler bizi sahadan biraz uzaklaştırmış olabilir. Ama kaldığımız yerden devam edeceğiz” diyen Alper, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Hiçbir zaman heyecanımı yitirmeyeceğim. Mücadeleci ruhumu her zaman ortaya koyan bu heyecanım olmuştur. Allah izin verirse Yüreğir’in 107 mahallesini 107 kere gezeceğim. Bu mahalleleri tek tek arkadaşlarımla dolaşacağım ve onları dinleyeceğim. Bunun garantisini de buradan veriyorum. Allah nasip ederse de kimseyi ayrıştırmadan ve dışlamadan hepsini kucaklayacağım. Hiçbirine mağlubiyet yaşadıklarını hissettirmeyeceğim.”

“BEN HALKIM İÇİN FEDA OLMAYA HAZIRIM”

“Birinin hesap sorması lazım” diye vurgulayan İyi Parti’li Suat Gençsoy “Hesap sormak için buradayız. Herkesin bir ailesi, çocuğu, karısı, annesi, babası var. Birileri onlar için, bu ülkenin vatandaşları için sesini yükseltmeli. Birinin feda olması lazım. Ben halkım için feda olmaya hazırım. Sayın Bülent Alper’le ve genç arkadaşlarımızla kol kola mücadelemize devam ediyoruz” diye kaydetti. Kendisinin de Adana’yı kapı kapı gezerek Adanalı’ların sorunlarını dinleyeceğinin ve bu sorunları çözmek için elinden ne geliyorsa yapacağını belirten İyi Parti’li Gençsoy, “Başka yolu yok” diyerek sözlerini noktaladı.

“İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN”

İyi Parti’nin ve Suat Gençsoy’un destekçilerinden Nazif Gökmen’ de şunları dile getirdi:

“Ülkenin durumu ortada. Fazla söze gerek yok. Bunu bitirmenin tek yolu birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla bu yolda sonuna kadar yürümek. Bunun için de mücadele ederek sonuna kadar gideceğiz. İnceldiği yerden kopsun.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor