Şule Perinçek’ten ÇGC’ye ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Adana’ya gelen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, beraberindeki bir heyet ile birlikte, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Kültür ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’i yeniden seçilmesinden dolayı kutlayan ve yeni dönemde daha büyük başarılar dileğinde bulunan Şule Perinçek, “Bundan önceki Adana ziyaretlerimde ÇGC’yi ziyaret etmemiştim. Bu vesileyle bir eksikliği de gidermiş bulunuyorum. Seyhan Nehri kenarındaki bu tesis gerek konumu ve gerekse de manzarasıyla çok güzel bir yer. Bu tesisin ÇGC’ye kazandırılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Kamu yararına dernek statüsünde bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Adana’ya ve ülkemize en güzel hizmetleri vereceğine inanıyorum. Bu vesileyle yeniden seçilmenizden dolayı sizi ve yönetiminizi kutluyor, başarılar diliyorum” dedi.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, Vatan Partisi’nin siyasi çalışmalarında başarılar dileğinde bulundu.

ÇGC Başkan Vekili Mustafa Özke ve Mali Sekreter Murat Yonat’ın da katıldığı ziyarette; Vatan Partisi İl Başkanı Selver Kaplan, İl Sekreteri Ali Yağcı, MKYK Üyesi Av.Nesrin Kılınçarslan, Mali Sayman Süleyman Çelik, İl Öncü Kadın Kolları Başkanı Duru Akgün, Seyhan Öncü Kadın Kolları Başkanı Meziyet Sernekli, Önceki Dönem İl Öncü Kadın Kolları Başkanı Emine Coşkun, Yüreğir İlçe Başkanı Vahdet Şimşek yer aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor