Sümer, Kozan yolunu Meclis gündemine taşıdı

(HABER MERKEZİ)-CHP Adana Milletvekili ve TBMM Kit Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, Adana Kozan, Mansurlu,Yahyalı yolunu  Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. Sümer, “En büyük marifeti yol yapmak olan iktidar, Kozan – Yahyalı yolunu yapamadı” dedi.

30 YILDIR BİTMEYEN YOL

Orhan Sümer, “Adana’da, Kozan – Mansurlu – Yahyalı yoluna yıllardır çözüm üretilemiyor.

30 yıldır tamamlanamayan, sorun yumağı haline gelen ve çözüm bekleyen güzergah için daha önce köylülerimiz ve muhtarlarımız eylem yapmıştı. Sorunun en kısa sürede çözüleceği sözleri verildi.

Köylülerimizin, vatandaşlarımızın, bölgede yaşayan hemşerilerimizin tek talepleri yollarının tamamlanması.

18 yıldır yol yapmak övünen iktidar, Ne yazık ki Kozan- Mansurlu- Yahyalı yolunu yapmayı unuttu…”dedi.

KOZAN – MANSURLU –YAHYALI YOLUNDA BEKLEYECEK SABIR KALMADI

Orhan Sümer, “Gelinen noktada vatandaşlarımızın bekleyecek, sabredecek gücü kalmamıştır. Defalarca gündeme gelmesine, iktidar temsilcileri tarafından sözler verilmesine, toplantılar düzenlenip, açıklamalar yapılmasına rağmen çözüm üretilmiyor.

İktidar, bahane üretmeden, en kısa sürede Kozan – Mansurlu –Yahyalı yolunu vatandaşlarımızın kullanımına açmalıdır.” Dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor