SUNAY KARAMIK, POZANTI FINDIKLI KÖYÜNDE AKRABALARIYLA BULUŞTU

(HABER MERKEZİ)-AK Parti Adana Milletvekili Sunay Karamık, sosyal medya hesabından Pozantı ilçesi Fındıklı Köyü’nde gerçekleştirdiği aile buluşmasını paylaştı. Karamık, babaanne tarafından akrabaları olan Hidayet Şahin ve eşi Ümmügülsüm Şahin’in misafiri oldu.

Karamık, köyde geleneksel bir etkinlik olan “sıkma” yaparak hamurun başına geçtiğini ve sıkmaların hazır olduğunu duyurdu. Ayrıca, Fındıklı köyünde hemşehrileriyle bir araya geldiğini belirtti. Hemşehrilerinin her zaman olduğu gibi kendilerini güler yüzle karşıladığını ve bu sıcak karşılamadan dolayı teşekkür etti.

Karamık, “Fındıklı köyümüzde hemşehrilerimiz ile bir aradayız. Hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi bizi güler yüzle karşıladı” diyerek, köydeki samimi buluşmayı ve geleneksel etkinlikleri vurguladı. Ayrıca, “Tüm akrabalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hanelerinin bereketini artırsın” şeklinde dileklerini iletti.

Sunay Karamık’ın sosyal medya paylaşımında şunları söyledi;

“Fındıklı yaylamızın huzurlu ortamı, şehrin yoğun temposundan kaçırdığımız birçok şeyi hotırlatıyor. Misapirperver akrabalarıma teşekküre diyorum.

Doğanın verdiği huzur, birlikte vakit geçirmek, komşuluk ve hepimizin özlem duyduğu değerler köylerimizde hala yaşıyor.

Fındıklı köyünde, babaanne tarafından akrabalarım Hidayet Şahin ve kıymetli eşi Ümmügülsüm Şahin’e misafir olduk.

Bizim ‘sıkma’mız meşhurdur. Gelmişken hamurun başına geçtik. Sıkmalarımız hazır.

Tüm akrabalarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hanelerinin bereketini artırsın” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor