“TAKIMI ŞAMPİYON YAPMADAN HİÇ BİR YERE GİTMİYORUM”

Adana Demirspor’un deneyimli oyuncusu ve kaptanı Volkan, takımı şampiyon yapmadan hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi.

Kulüpten ayrılma bir gibi düşüncesinin olmadığını ifade ederek,  “Takımı şampiyon yapmadan hiçbir yere gitmem. Ancak başkanımız Sayın Murat Sancak ve Adana Demirspor taraftarları beni istemez ise kalmam. Hiçbir yere gitmiyorum. Böyle bir niyetim de yok” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Volkan Şen’in 2 gün öncesine kadar lisansı çıkmamıştı.

Adana Demirspor TFF 1.Lig’in ilk haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

13 Eylül Pazar günü saat 16:30’da başlayacak karşılaşma öncesinde Mavi-Lacivertli takım 23 oyuncu için lisans çıkarırken, Bursaspor alt yapı oyuncularından 8’i için lisans çıkarabildi.

İki takım geçen sezon 4 kez karşı karşıya gelirken, Adana’da oynanan karşılaşmaları Adana Demirspor 4-1’lik skorlarla kazandı. Ligin ikinc idevresinde Bursa’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 2-1’lik skorla kazanırken, play-offta oynanılan karşılaşma 0-0 berabere tamamlandı.

LEVENT AYÇİÇEK İSTANBULSPOR’A KİRALANDI

Adana Demirspor’da kadro dışı bırakılan ve sezon öncesi hazırlık kampına davet edilmeyen Levent Ayçiçek TFF 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor’a kiralandı.

Mavi-Lacivertli takım ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan gurbetçi oyuncu İstanbulspor’a kiralandı.

2018-19 sezonunun devre arasında transfer edilen Ayçiçek, geçen sezon 10 maçta görev alırken 1 gol atttı, 2 de asist yaptı.

DEMİRSPOR’UN 5 GENÇ OYUNCUSU BAYRAMPAŞASPOR’A KİRALIK VERİLDİ.

Adana Demirspor’un 5 genç oyuncusu 3.Lig takımlarından Bayrampaşaspor’a kiralandı.

Mavi-Lacivertli takımın alt yapısından yetişen 1999 doğumlu Mustafa Yılmaz (Sol kanat), Erkam Develi (Orta saha), 2000 doğumlu Yusuf Emre Alyaprak (Orta saha), M.Kaan Türkmen (Forvet), 2001 doğumlu Yiğit Kadıoğlu (Orta saha) Bayrampaşaspor’a kiralık olarak gönderildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor