Taksicilerin birlik günü

Adana’da, sosyal medya platformlarında dayanışma grubu oluşturan taksici esnafı, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi. Her yıl geleneksel hale dönüşen programda, çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldığı gibi, katılımcıların masrafları da sponsorlar aracılığıyla ödendi. 

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adanalı taksiciler meslek içi birlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla ‘Adana Taksicileri01’ adlı bir Facebook grubu oluşturdu. Coşkun Taşçı, Mustafa İlhan, Sabahattin İlanç, Murat Bozok, Halil İbrahim Taşçı ve Şahin Erdem yönetiminde kurulan grup sayfası, 5 bin 82 üyeye ulaştı. Taksiciler, aralarında ki kaynaşmayı pekiştirmek amacıyla dün Mehmet Arın yönetiminde ki LorePlus Cafe’de yemek programı düzenledi. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen yemeğin sponsorluğunu ise Gözde Lastikçilik üstlendi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı organizasyonda, katılımcılara çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı, canlı müzik eşliğinde türküler söylendi ve sohbetler edildi.

‘ZOR ŞARTLAR ALTINDA EKMEK KAVGASI VERİYORUZ’

Etkinlik hakkında bilgi veren Coşkun Taşçı, şunları söyledi;  ‘’Sabah güneş doğmadan yola çıkan, gece yarılarına kadar direksiyon sallayarak rızkını arayan insanlarız. Zor şartlar altında onurlu bir ekmek mücadelesi veriyoruz. Uğradığımız haksızlıklara karşı birlikte direnmek, büyük bir aile olarak ortak hareket etmek ve mesleğimize sahip çıkmak adına böyle grup oluşturduk. Organizasyonlarımızın devamı gelecek’’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor