Tamer Ünal: Cemiyeti yeniden ayağa kaldıracağız

ADANA (BÖLGE)- Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin eski başkanlarından olan Tamer Ünal, 25 Ocak 2019 günü yapılacak olan ÇGC Başkanlık seçimi ile ilgili olarak cemiyet binasında meslektaşları ile buluşup ‘Neden aday oldum? Başkan olur isem neler yapacağım? Projelerimiz nelerdir? Nasıl bir yönetim anlayışı ortaya koyacağım?’ sorularına yanıt aradı.

Gazetecilerle bir araya gelen Başkan Adayı Ünal, ‘Ben diyerek hareket etmeden’ başkanlık yaparak cemiyetin bugüne kadar oturmuş geleneklerini ve kaidelerini yeniden tesis ederek adeta cemiyetin fabrika ayarlarına dönmesi için gayret sarf edeceğini söyledi. Ünal, üyelerin istek ve taleplerini de dikkate alarak yönetim anlayışıyla bütünleştiren, ayrıştırmayan bir başkanlık dönemi geçirerek sadece 1 dönem başkanlık yaparak gelecek genç nesillerin de önünü açacağını ifade ederek genel kurul öncesinde yol haritasını şekillendirmeye başladı.

Cemiyetin hükmü şahsiyetini yeniden tesis ederek, mesleğin onurunu ayağa kaldırmak, meslektaşların itibarını ve saygınlığını yeniden tesis etmek, cemiyete ait değişmez kurallar ile toplumun güçlü sesi ÇGC gibi kamu yararına çalışan bir kuruluşu Adana’da yeniden tesis etmek adına yola çıktığını belirten Başkan Adayı Ünal, meslektaşlarından görüş aldı. Önerilerini de dikkate alarak yol haritasını belirlemeye çalıştı. Bugüne kadar cemiyet adına hizmet veren tüm başkanlara da ayrıca teşekkür eden Ünal, ‘Saygın cemiyet, saygın üye ile tesis olur. Üyelerimizi her şekilde koruyup kollayacak, haklarını savunacak, cemiyeti de meslek onuruna yakışır yere getirmek bizim önceliğimizdir’ dedi ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor