TANSU ÇİLLER YENİ PARTİ KURUYOR

Merhum Süleyman Demirel’e yakınlığıyla bilinen  Adanalı iş insanlarından Ömer Bilgin, BÖLGE’yi ziyaret ederek kurulacak parti hakkında bilgi verdi ve ilk genel seçime iddialı olarak gireceklerini söyledi.

Adana’ya gelerek parti kurma çalışmalarını başlatan Ömer Bilgin, eski partililerle görüşmelerde bulunduğunu, görüş ve önerilerini aldığını söyledi.

(HABER MERKEZİ)-Merhum Süleyman Demirel’e çok yakınlığıyla bilinen iş insanı Ömer Bilgin, BÖLGE Gazetesi’ni ziyaret ederek eski Başbakan Tansu Çiller’in liderliğinde yeni bir parti kurmanın hazırlığı için Adana’da görüşmeler yaptığını söyledi.

Ömer Bilgin, çok güçlü bir kadro kuracaklarını, titiz bir çalışma içinde olduklarını ifade ederek, “Türk siyasi hayatına Tansu Çiller’in Genel Başkanlığında yeni bir parti kuruyoruz ve Türkiye’nin dört bir yanında örgütleniyoruz. Arkadaşlarımız, köylerden kentlere kadar tüm Türkiye’yi dolaşıyor, güçlü bir kadroyla halkımızın hizmeti için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Adana’da görüşmelerde bulundum, yakın ilgi gördük. Diğer illerdeki arkadaşlarımız da çok olumlu izlenimler edindiklerini söylüyorlar. Biz sayın Başbakanımız Tansu Çiller’in kurduğu ekip, bilgi birikimi ile ülkemize büyük hizmetler vereceğimizi, halkımızı bu kaos ortamından kurtaracağımıza inanıayoruz” dedi.

ÖMER BİLGİN KİMDİR?

İktisatçı, Sanayici, İş Adamı, Siyasetçi, 1950, Ağlasun / Burdur doğumlu. Baba adı Süleyman, anne adı Fatma. Adana İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi mezunu. Adana Tekstil Fabrikası kurdu, işletti. Özel Sektör Yöneticisi, TURBAN Turizm AŞ Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Ömer Bilgin, 1995 genel seçimlerinde DYP’den  XX. Dönem (24.12.1995 – 18.04.1999) Isparta Milletvekili seçilerek TBMM’de yasama çalışmalarına katıldı. Evli, 1 çocuk babasıdır

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor