Tapu Sigorta’nın başarısı ödüllendirildi

Ethica Sigorta’nın acenteleri arasında verimlilik istatistiklerine göre yaptığı değerlendirmede, 2019 yılının 3. Dönem Kazananlar Kulübü ödülü, Adana’da Tapu Sigorta’ya verildi. Acentenin, Baraj Yolu’nda ki merkez ofisinde gerçekleşen tören sonrası, Tapu Sigorta personelleri pasta kesip konfeti patlatarak bu mutlu günü doyasıya kutladılar. Kentin tecrübeli sigortacılarından Tapu Sigorta Sahibi Hülya Şahin, yılın 4’ncü çeyreğinde de aynı başarıyı yakalayacaklarını ifade etti.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) – Ethica Sigorta’nın acenteleri arasında verimlilik istatistiklerine göre yaptığı değerlendirmede, 2019 yılının 3. Dönem Kazananlar Kulübü ödülü, Adana’da Tapu Sigorta’ya verildi. Ethica Sigorta Bölge Direktörü Cengiz Bulur, en çok satış yapmayı başaran acente personeli Esra Kürkçüoğlu’na, plaketini ve hediyesini düzenlenen törenle takdim etti. Acentenin, Baraj Yolu’nda ki merkez ofisinde gerçekleşen tören sonrası, Tapu Sigorta personelleri pasta kesip konfeti patlatarak bu mutlu günü doyasıya kutladılar. Kentin tecrübeli sigortacılarından Tapu Sigorta Sahibi Hülya Şahin, yılın 4’ncü çeyreğinde de aynı başarıyı yakalayacaklarını ifade etti. Şahin, ‘’Müşteriye doğru bilgi vermek, sigortanın imkanlarından faydalanırken onlara yardımcı olmak, yani satış sonrası destek vermek ilkelerimiz arasında yer alıyor. Ethica Sigorta, sınırlı sayıda acentelik verdiği için kulüp üyelerine avantajlı fiyatlar sağlıyor ve biz de dolu poliçeleri cazip fiyatlardan müşterilerimize sunuyoruz’’ dedi.

SAĞLIK SİGORTASININ ÖNEMİNİ KAVRAMAYA BAŞLADIK

Son dönemde Türk toplumunun tamamlayıcı sağlık sigortası yönünde bilinçlenmeye başladığına da dikkat çeken Şahin, poliçenin avantajlarıyla ilgili şu bilgileri aktardı; ‘’Tamamlayıcı sağlık sigortalarında yıllık 450 liradan başlıyor ve 7 aylık vadede ödenebiliyor. SGK’lı poliçe sahibi, özel hastanelere gittiği zaman muayene, tetkik ve ameliyatlarda fark ücreti ile karşılaşmıyor. Ayrıca bekleme yapmıyor. Direk olarak hizmetlerden yararlanabiliyor.  Özel sağlık sigortasını herkes kendisi ve ailesi için yaptırabilir, özel sağlık sigortasının avantajlarından yararlanabilir. Bu yaş sınırında yaygın olarak bilinen 18-65 yaş olsa da, farklı uygulamalar da söz konusudur. Günümüzde yeni doğan bebekler için de sağlık sigortası sunulmaktadır. Özel sağlık sigortası alan sigorta sahipleri, hem anlaşmalı sağlık kuruluşlarında hem de diledikleri hastanelerde tedavi olabilir. Sigorta şirketleri, sağlık sigortası poliçesinin limitlerine göre sigortalının yaşamış olduğu hastalık, kaza gibi olumsuz durumları karşılamayı üstlenmeyi kabul eder. Özel sağlık sigortası, yüksek maliyetli tedavi giderlerini karşılayarak sigorta sahiplerine en zor anlarında yardımcı olur. Hem sigorta sahiplerine hem de özel sağlık sigortasına dahil edilmiş olan aile bireylerine 1 yıl boyunca güvence veren özel sağlık sigortasının avantajları bu kadarla da sınırlı değil. Özel sağlık sigortasının faydaları hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler bize ulaşabilirler.’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor