TARAFTAR MAÇA HAZIR

Adana Demirspor, milli aradan sonra 1 Ekim Cumartesi günü Yeni Adana Stadyumu’nda saat 20.00’de karşılaşacağı Galatasaray ile oynayacağı maç için satışa çıkan 31 bin 452 biletin hepsi satılarak kapalı gişe oynayacak.

19 Eylül’de satışa çıkan ve 80 TL ile 350 TL arasındaki fiyatlarla satışa çıkan 31 bin 452 bilet yaklaşık 1 saat içerisinde tükendi. Taraftarların biletlere bu kadar yoğun ilgi göstermesi başta Başkan Murat Sancak olmak üzere teknik heyet ve futbolcuları memnun etti. Başkan Murat Sancak, Youtube hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sancak, “Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kadar kısa sürede tüm biletlerin satılması beni çok memnun etti. Transferler konusunda ise Tayyih Talha’yı ilk başta Belçika’dan 2 takım ve Beşiktaş istedi ama Beşiktaş ile ödeme planında anlaşamadık. Biz, Fenerbahçe’den Bruma’yı istedik ve takas gündeme geldi. Serdar Dursun konuşuldu ama o da devre arasında da olsa Avrupa’ya gitmek istedi. Balotelli’ye bize verdiği emekler için teşekkürler mesajı attım. O da İtalyanca dönmüş, her zaman kalbinde yerimiz olduğunu söyledi. İtalyancayı, Türkçeye çevirirken ‘sana aşığım’ anlamına gelen bir şey yazmıştı. Belli olmaz, 2 sene sonra gelebilir” dedi.

ONYEKURU SAKATLANDI

Adana Demirspor’la iyi bir çıkış yakalayan Henry Onyekuru’dan kötü haber geldi. Nijerya Milil Takımı’ndan yapılan açıklamada, Henry Onyekuru’nun sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Adana Demirspor’un kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçında Henry Onyekuru’nun oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmış değil. Önümüzdeki günlerde kulüp tarafından açıkla yapılması bekleniyor. Onyekuru bu sezon Mavi-Lacivertli forma altında çıktığı 7 resmi maçta 2 kez rakip kaleyi sarstı. Bunun yanında da takım arkadaşlarına 2 kere gol pası verdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor