TARAFTAR ŞOV YAPACAK

Adana Demirspor’un bugün kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Mavi-Lacivertli taraftarlar, Başkan Murat Sancak’ın çağrısına ve yaptığı büyük fedakarlığa karşılık Ankaragücü maçının biletlerine akın etti. Adana Demirspor’da satılan bilet sayısı 25 bini geride bıraktı. Bu da gösteriyor ki taraftarların bugünkü maçta şov yapacak.

Başakşehir karşısında alınan mağlubiyetten sonra futbolcuların yapılan antrenmanlarda birbirlerine moral verdikleri ve Ankaragücü maçına motive olmaları gerektiğini söylediler. Ankaragücü karşısında çok iyi futbol oynyarak kazanacaklarını ifade eden futbolcular, “Başkanımız Murat Sancak’a 75 gün hak mahrumiyeti verdiler. Bu bizi daha çok motive ediyor. Biz sahaya çıkıp başkanımız için oynayıp kazanacağız. Taraftarlarımızın da her zaman olduğu gibi bugünde stada gelip bizleri destekleyeceklerine inancımız sonsuz. Onlarla birlikte sahaya çıkmak gerçekten güzel bir duygu. Biz sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapıp maçı kazanıp taraftarlarımızı evlerine mutlu göndereceğiz” diye konuştular.

Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamayla PFDK’nın kararına tepki gösterdi. Sancak twett hesabından yaptığı açıklamada, “Bu cezalar beni yıldırmaz. Sadece ve sadece adalet sağlanana kadar daha yüksek sesle bağıracağım. Hakkımızı helal etmeyeceğim, hakkımızı gasp edenlere iyi dileklerde bulunmayacağım. Her şartta her ortamad adalet diye söyelyeceğim. Sadece bize değil, her takım için ….” ifadelerini kullandı. Adana Demirspor-Ankaragücü maçını Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını ise Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yaparken, Cihan Aydın da dördüncü hakem olarak görevlendirildi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor