TARAFTARLARDAN ÜMİT ÖZAT’A TEPKİ

Adana Demirspor’un deplasmanda Ankara Keçiörengücü karşısında 1-0 mağlup ayrılarak önemli bir 3 puan kaybetti. Mavi-Lacivertli taraftarlar takımın sergilediği performanstan memnun kalmazken, Teknik Direktör Ümit Özat’a büyük tepki gösterdiler.

Sezona flaş transferler ve şampiyonluk parolası ile başlayan Adana Demirspor’un deplasmanda Keçiörengücü’ne mağlup olmasının ardından geride kalan 10 haftada puan kaybı 12 oldu. Geçen sezon Süper Lig’e yükselmeyi sadece 1 puan ile kaybeden Mavi-Lacivertli takım yeni sezona yeni teknik direktör ile giriş yaptı. Ümit Özat geldiği günden bu yana bahaneler sıralarken, Mavi-Lacivertlilerin puan kaybı 12’ye yükseldi. Bu sezon Altay maçından sonra iknici mağlubiyetini alan Adana Demirspor, Boluspor, Adanaspor ve Samsunspor ile berabere kaldı ve 18 puan toplayabildi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Adana Demirspor’da geride kalan haftalarda oynanan ftubol beklentileri karşılamadı. Mavi-Lacivertli taraftarlar sosyal medyada tepkilerini yine dile getirdiler.  Adana Demirspor Keçiörengücü maçında 90 dakikanın sonunda %53 topla oynadı, rakip kaleyi 8 kez yoklarken, 443 pas yaparken, %75.4 pas isabeti yakaladı.

İşte bazı taraftarların paylaşımları:

@mustafakalan01
Adana Demirspor herkesten büyüktür beyler, burası Bayrampaşa değil. Futbolcusu, hocası, yöneticisi herkes bunu bilecek, kabullenmeyen de gidecek.

@RecepAds1940
1 gram gururun, utanman varsa bu akşam adana, ya gelmez istifa edersin 

@dralpsimsek
Takımı bu duruma düşürenler utansın. Takımı alay konusu ettiniz.

@01Dogukan1940
Senin yüzünden kimseyle futbol konuşamıyoruz en kötü kadın senden iyi futbol biliyor Ümit Özat

@MustafaYener01
Bıktık artık bıktık #ÜmitÖzatİstifa

@ADS1940__
Bir takım ne kadar kötü mücadele ederse o kadar kötü mücadele ettiniz, ettirdiler. Yazıklar olsun! #Ümitözatistifa

@Kuzgunc94805639
İstifa ettiğin gün Adana Demirspor şampiyonluk yolunda büyük bir adım atmış olacak. #ÜmitÖzatİstifa

@oguzhanakbas_
Şu zamana kadar yendiğimiz rakipler bizi şampiyon yapmaz, sadece kümede tutar.

@cngzadgn
Geçen sezon 2-2 biten Karagümrük maçı sonrasında şimşekler grubunun yanına gelerek. Merak etmeyin uğur hocayla yollarımızı ayırdık diyen başkanımızın aynı cümleyi Ümit Özat için kurmasını bekliyoruz. Yeter, dibe vurduk artık.

@guney_ads
90 dakika boyunca tek olumlu şey Anıl’ın haftaya oynamayacak olmasıdır. Birde Ümit Özat giderse al sana hayırlı mağlubiyet..

@bulegesulays
3 gün Aralıksız Oynasınlar Gol Atamazdık. Bu oyun Anlayışı ile Tek Şutla Geçti 90 dk. Hiç mi İzlemedin Ümit Özat  rakibi Analiz etmedin Yeter Artık sabirda bir yere kadar @AdsKulubu Gönderin Artık kendini hoca zanneden Bu şahsı. Allah için gönder. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor