Tecrübelerini gelecek nesillere aktarıyorlar

Bir yanda Adana Demirspor altyapısında uzun yıllar teknik direktörlük yapmış Fatih Tevek, bir yandan da Çukurova Üniversitesi okul ve kulüp takımlarında uzun yıllar görev almış Mustafa Ünal.. 2 tecrübeli teknik adam güçlerini birleştirerek PTT Evlerinde bulunan Adana Demirspor Futbol Okulunda genç nesillere bilgi alışverişinde bulunuyorlar.

PTT Evleri Adana Demirspor Futbol Okulu, 100’ü geçkin sporcu ordusuyla mavi lacivertli altyapısına oyuncu kazandırıyor. Futbol Okulu sorumlusu Fatih Tevek ile emektar Mustafa Ünal gibi iki tecrübeli isme sahip olan bu futbol okulunda oyunculara hem saha içi hem de uygulamalı pozisyonlar gösterilerek bilgiler aktarılıyor. Sporcu velileri de yapılan bu uygulamalar karşısında ise memnuniyetlerini dile getiriyor, alkışlayarak desteklerini sunuyorlar.

Geleceğin karakterli aynı zamanda yetenekli oyuncu grubuna katkı koymak istediklerini belirten PTT Evleri Adana Demirspor Futbol Okulları sorumlusu Fatih Tevek, “ Disiplinli ve programlı çalışmamızın meyvelerini topluyoruz. Yüreğir bölgesinde eksikliği giderdiğimizi ve Adana Demirspor altyapısına oyuncu kazandırmanın planlarını yapıyoruz. Bu camiada hem oyunculuk hem de antrenörlük yapmış biri olarak gidişatımızdan çok memnunum” dedi.

Adana Demirspor Kulübü’nün büyük bir ivme kazandığını ve Süper Lig’de önemli işlere imza attığını belirten Tevek konuşmasını şöyle tamamladı:”Futbol okulları olarak da bu ivmeye bizlerinde katkı koyması gerekiyor. En iyi hizmeti en faydalı eğitimi vererek genç oyuncuları Adana Demirspor altyapısına kazandırmamız lazım. Bizlerin temel görevi zaten bu olmalı. Burada parlayan ve dikkat çeken isimleri altyapımıza gönderiyor, onları akademi ligine hazırlıyoruz.”

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor