Tek katlı depo icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Mersin 5.İcra Dairesi tarafından Akdeniz’de tek katlı depo ve içerisinde bulunan bina icradan satılıktır.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO’LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin İl, Akdeniz İlçe, 160 Ada, 1 Parsel, KARACAİLYAS Mahalle/Köy, Zemin Kat Bağımsız Bölüm No:2 Nolu Bağımsız Bölüm Depo niteliğindeki taşınmaz
Taşınmaz Kat İrtifakına esas mimarı projesinde; Tek katlı Depo (antrepo/tahıdeposu, soğuk oda), İdari bölüm (büro, mutfak, soyunma, merdiven mahalli/hol, wc/duş )dan ibaret olup taşınmaz brüt 728,69 m2, net 583,02 m2 büyüklüğündedir. Depo bülümü yüksekliği 5,50 m (çatı kişi altı), idari bölüm yüksekliği 3 mt dir.
Tek katlı deponun betonarma karkars ve üzeri demir konstrüksiyondan makaslı çatı ve üzere oluklu saç kaplıdır. Depo bölümünün duvarlar kısmının seramik kaplı kısmen boyalı, zemin kaplaması mermer, kapıları demir pvc doğramadır. Binada yapım ve kullanımdan kaynaklı %25 yıpranma mevcuttur. Bina yapım ve kullanım özelliği itibariyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yayınlamış olduğu yapıların mimarlık ve mühendislik hizmetlerine esas sınıfının II. Sınıf C Grubu olduğu belirlenmiştir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/806738/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/mersin-akdenizde-tek-katli-depo-ve-icerisinde-bulunan-bina-icradan-satiliktir-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor