TEKNOFEST GÜVENLİK VE ULAŞIM TOPLANTISI YAPILDI

(HABER MERKEZİ)-TEKNOFEST Güvenlik ve Ulaşım Toplantısı, Adana Valisi Lavuz Selim Köşger’in başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Abdülkadir Seri, TEKNOFEST Genel Sekreteri Muhammet Saymaz ve Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Hüseyin Kara katıldı.

2-6 Ekim tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST’in hazırlıklarıyla ilgili bilgi alan Vali Köşger yaptığı değerlendirmede; bu büyük organizasyonun Adana’da yapılacak olmasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek bu tür etkinliklerin ilimizin tanıtımı açısından çok büyük kazanım olduğunu dile getirdi.

Festival dolayısıyla yüz binlerce ziyaretçi ve yarışmacının Adana’da bulunacağını ve tüm hazırlıkların plan ve program içerisinde yürütüldüğünü belirten Vali Köşger, “Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşecek festivalimize yönelik en ince ayrıntıları planlıyor ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu özel festivali en konforlu ve keyifli şekilde yaşaması ve festivalimizin sorunsuz bir şekilde yapılması amacıyla başta emniyet birimlerimiz olmak üzere tüm birimlerimizle hazırlıklarımızı titiz bir şekilde sürdürüyoruz.” dedi.

Adana Şakirpaşa Havalimanında gerçekleştirilecek TEKNOFEST alanına birçok ulaşım alternatifinin de olduğunu söyleyen Vali Köşger, bu konuda belediyelerle koordinasyon halinde olduklarını da sözlerine ekledi.

Bilim ve teknolojinin ışığında yeni ufuklara yelken açacak gençlerimizin teknoloji ve inovasyon dünyasında yeni tecrübeler edinecek olmalarını oldukça önemli bulduğunu söyleyen Vali Köşger; hava gösterileri, simülasyon deneyimleri, sergiler, etkinlik stantları, bilim atölyeleri ve unutulmaz sahne performanslarının sunulacağı bu muhteşem teknoloji festivaline tüm vatandaşlarımızı davet etti.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor