TEMA Vakfı yöneticilerinden Vali Demirtaş’a ziyaret

ADANA (BÖLGE)-TEMA Vakfı (Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı) Adana İl Temsilcisi  Muzaffer Tümenbatur beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Tümenbatur ve Nevin Yıldırım’la, Vali Mahmut Demirtaş’a makam ziyaretinde bulundu.

TEMA Vakfı İl Temsilcisi  Muzaffer Tümenbatur, ziyaretleri sırasında il genelinde gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında Vali Demirtaş’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Demirtaş, ‘‘TEMA Vakfı ülkemiz genelinde topraklarımızı tehdit eden erozyon ve çölleşme tehlikesine dikkat çekmek amacıyla birçok takdire değer çalışma yapmaktadır. Bu çalışmalarından ve çabalarından ötürü tüm Vakıf üyelerini tebrik ediyorum. Gelecek nesillerimize sağlıklı ve yeşil bir dünya bırakmak hepimizin isteği, bu sebeple gerçekleştirilecek çalışmalara her zaman destek vermeye hazırız.’’ diyerek konuklarına Adana’nın doğal varlıklarını ve sürdürülebilir yaşamını korumak amacıyla gerçekleştirdikleri faaliyetler için teşekkür edip gerçekleştirmeyi planladıkları projelerde başarılar diledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor