TEMSA İÇİN KADER GÜNÜ

Oda başkanları, üretimi durdurulan fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için Adana Ticaret Borsası’nda bugün bir araya gelecek.

Bugün saat 14.00’te yapılacak toplantının basına kapalı olacağı, ancak daha sonra kamuoyuna bir açıklama yapılabileceği açıklandı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Adana dışında olacağı için toplantıya katılamayacağı, ancak her zaman katkıya hazır olduklarını ifade ettiği bildirildi.

BÖLGE’nin aldığı bilgilere göre, toplantıda basının fotoğraf çekmesine izin verilecek, daha sonra da toplantının sonucuyla ilgili kamuoyuna açıklama yapılacak.

ADANA (BÖLGE)-1968 yılında kurulan ve 1500’dan fazla çalışanı, tek vardiyada 11.500 araç üretme kapasitesi olan, ancak ekonomik kriz nedeniyle üretime ara veren Temsa’nın geleceği bugün Adana’da masaya yatırılacak.

Saat 14.00’te Adana Ticaret Borsası’nda oda başkanlarının katılacağı toplantıda Temsa’nın içinde bulunduğu durum ile çözüm yollarının görüşüleceği bildirildi.

Toplantının basına kapalı yapılacağı belirtilirken, fotoğraf çekileceğine izin verileceği, daha sonra kamuoyuna açıklama yapılacağı açıklanırken, görüşmelerin olumlu sonuç vereceği umudunun taşındığı ifade edildi.

KARALAR ADANA DIŞINDA

Öte yandan, Temsa’da üretimin yeniden başlaması için her türlü katkıya hazır olduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Adana dışında olacağı için toplantıya katılamayacağı öğrenildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor