Tenis Turnuvası sona erdi

14 Yaş Adana Atlı Spor Hafta Sonu Tenis Turnuvası, 4 gün sürdü ve 120 sporcu katılım sayısıyla rekor kırdı. Bu yaş kategorisinde 2 yıl sonra en yüksek katılım altında yapılan tenis turnuvasına Adana başta olmak üzere Ankara, Hatay, İstanbul, Edirne ve Bursa’dan yetenekli sporcularda yeteneklerini sergiledi.
BAŞARILI ORGANİZASYON

Birbirinden yetenekli tenisçiler Adana Atlı Spor Kulübü’nün Tenis kortlarında bir araya geldi. 2 yıl sonra rekor sporcu sayısı katılımı altında gerçekleşen 14 yaş tenis turnuvasına bay- bayan 120 isim katıldı. Adana Atlı Spor Kulübü kızlarda şampiyonluğu kazanırken Ece Değirmen birincilik madalyasını taktı. Erkeklerde ise Deniz Pencu, finalde İzmirli sporcu Sarp Erdinç’e yenilerek 2’nci olarak turnuvayı tamamladı.
AYTEKİN: ZEVKLİ MAÇLAR İZLEDİK
Adana Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi aynı zamanda tenis bölümü sorumlusu olan Mehmet Aytekin, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim ederken gelecekteki karşılaşmaları için ise başarı dileklerini sundu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen tenis sporuna gönül vermiş olan insanları tesislerinde en iyi şekilde ağırladıklarını belirten Aytekin, katılımın fazla olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
TENİS OKULLARI YİNE İLİESCU’YA EMANET
Bu arada Adana Atlı Spor Kulübü Yönetim Kurulu tenis okullarını yeniden Mihai İliescu’nun koordinesi altında olacağını açıkladı. 2 yıllık sözleşmeye imza atan iki taraf Adana’da tenis sporunu daha yukarıya çekmek ayrıca Milli Takımlara daha fazla oyuncu kazandırmak için şimdiden kolları sıvama kararı aldı. İliescu ise, “Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yapacak daha çok işimiz var” diye konuştu. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor