Tenisin engel tanımayan sporcusundan Ataşbak’a ziyaret

Tekerlekli Sandalye Teniste Türkiye’nin 1 numaralı oyuncusu olan Hakan Güngör, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin ile Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret etti.

Bodrum Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan, Hırvatistan Sirius Open’da Yarı Final oynayan ve Hırvatistan Zagreb Open’da şampiyonluk kupasını kaldıran Hakan Güngör, İzmir Kültür Park’ta Tekler, Çiftler ve Mix kategorilerinde 3 şampiyonluk birden elde etti. Geçen hafta Milli Takım Kamp Sonu Turnuvası’ndan da şampiyonluk elde ederek dönen Güngör, “başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, ATDSK Başkanımız Ali Refah Keskin’e ve bana desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Elde edeceğim başarılarla bana inananları  mahcup etmeyeceğim” dedi.

Güngör’ün tenise başladığı 2013 yılından bu yana antrenmanlarını kulüplerinde sürdürdüğünü bildiren ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin şöyle devam etti. “Hakan kardeşimiz teniste engel tanımayıp, elde ettiği başarılarla Adana’nın adını tüm dünyaya duyurmuştur. Son olarak başarılarının neticesinde 2020 Tokyo Olimpiyatları için aday sporcu gösterilmiş ve bizleri bir kez daha gururlandırmıştır. Tokyo Olimpiyatlarından sporcumuzun başarıyla döneceğine inanıyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, şunları söyledi. “Hakan Güngör azmi ve başarılarıyla sporda engel tanımayan, elde ettiği şampiyonluklarla Adana’ya katkı sağlayan bir sporcumuzdur. Tekerlekli Sandalye Tenisinde elde ettiği şampiyonluklar bizler için de büyük bir gurur kaynağıdır. Bu güne kadar olduğu gibi, bundan sonrada her türlü ihtiyacında yanında olduğumuzu bilmesini isterim. Kendisini ve O’na inanarak destek veren sayın başkanımız Ali Refah Keskin’i, antrenörlerini ve kulüp yönetimini kutluyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor