TFF, ADANA DEMİRSPOR’UN LİSANS GÜNCELLEMESİNİ YAPTI

Adana Demirspor’un TFF tarafından lisans güncellemesi gerçekleştirildi. Buna göre Yusuf Sarı ve Semih Güler de takım kadrosunda yer aldı.

TFF’de yer alan isim listesinde şu isimler bulunuyor: Abat Aımbetov, Abdulsamet Burak, Aksel Aktaş, Ali Yavuz Kol, Andreaw Rayan Gravillon, Antonio Simao Muanza, Arda Okan Kurtulan, Breyton Dylan Fougeu, Burahan Ersoy, Bünyamin Balat, Deniz Eren Dönmezer, Edouard Oscar Mchut, İzzet Çelik, John Steven Mendoza Valencia, Jose Rodrigueez Martinez, Jovan Manev, Mahamadou Ba, Milad Mohammadikeshmarzı, Motez Nouranı, Nabıl Aliou, Ozan Demirbağ, Salih Kavrazlı, Semih Güler, Tayfun Aydoğan, Tolga Kalender, Vedat Karakuş, Yılmaz Aktaş, Yusuf Barasi ve Yusuf Sarı.

Adana Demirspor’un Bolu kampında çalışmalar devam ediyor. Mavi-Lacivertli futbolcular, yardımcı antrenör Nedim Askeri’nin yönetiminde sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İzinli olan ve milli takımlarda olan oyuncuların dönmesiyle antrenman tam kadro devam edecek. Adana Demirspor’un Bolu kampı 22 Temmuz’da sona erecek. Mavi-Lacivertliler 23 Temmuz’da İtalya’ya giderek burada kamp yapacak. İtalya’daki kamp süresince Napoıli ve Bari ile hazırlık maçı oynandıktan sonra kamp çalışmalarını 1 Ağustos’ta tamamlayarak Adana’ya dönecek ve maçlar başlayana kadar çalışmalarını burada sürdürecek. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor