TOLGAHAN ACAR ADANA 1954 FK’DA

Bu yıl çok daha güçlü bir yönetim kuruluyla çok daha ekonomik gücü yüksek bir kadroyla sahaya çıkacak olan Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizden 1954 FK, son olarak 2. Lig’de Şanlıurfaspor forması giyen tecrübeli kaleci Tolgahan Acar’ı renklerine bağladı.

ENGİN VE POLAT TRANSFERİ BİTİRDİ

Süper Lig’de Sivasspor, Giresunspor formaları giyen, Altınordu, Adanaspor, Denizlispor, Gaziantepspor, Göztepe gibi önemli camiaların kalesini koruyan 36 yaşındaki deneyimli eldiven Tolgahan Acar, BAL Ligi temsilcilerimizden 1954 FK ile anlaştı, yer yerinden oynadı. Bu önemli transferin gerçekleşmesinde Başkan yardımcısı Umut Polat ve ünlü televizyon yorumcusu Sinan Engin etkin rol oynadığı açıklandı.

ADANA 1954 FK’DAN SÜPER TAKVİYE

Geçen sezon 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Şanlıurfaspor’un kalesini koruyan ve 12 maç sahaya ilk 11’de çıkan deneyimli eldiven, profesyonel hedefleri olan ve Adanalı futbolseverlerin destek verdiği 1954 FK ile sözleşme imzaladı. Yeniden memleketin takımında forma giyecek olan Tolgahan Acar, çok mutlu olduğunu, takım arkadaşlarıyla birlikte çok çalışıp takımı layık olduğu yere yani profesyonel liglere yükselteceklerini söyledi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor