TOPALOĞLU, TÜED YÜREĞİR’E ADAY

(HABER MERKEZİ)- Hukuk tahsilli eski sendikacı, bir zamanların güçlü Adana Milletvekili ve Bakanı olan Ahmet Topaloğlu’nun da yeğeni olan Kadirlili Hakan Topaloğlu,  Türkiye Emekliler Derneği TÜED Yüreğir Şube Başkanlığı adaylığını açıkladı.  Hakan Topaloğlu, “Tüm emeklilerin sıkıntılarını çözmek için yola çıktım. Emeklilerin sorunlarını yine emeklilerle birlikte çözmek için yönetime talibim”dedi.

Hakan Topaloğlu, seçilmesi halinde yapacağı hizmetleri anlatırken de en başta her üyeye eşit mesafe ve eşit yaklaşım göstereceklerini belirterek, “Bizim için tüm üyeler ayrıcalıklı olacak. Hepsi birbirinden değerli emekli kardeşlerimle sevgi ve saygı çerçevesi içinde , birlikte yaşadığımız güncel sorunların çözümü için yine birlikte arayış içinde olacağız” dedi.

Topaloğlu, üyelerin boş zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için onlara yakışır mülkü emeklilere ait olan bir hizmet binası kurmak için de çalışmalar yapacağını , bir lokalin yanı sıra bir de misafirhane kazandırmak istediğini belirtti. Topaloğlu,“  Üyelerimizin çocuklarına ve torunlarına  eğitim desteği vereceğiz.  İhtiyaçlar için çözümü emeklilerle birlikte üreteceğiz. ‘Ben bilir ben yaparım’ anlayışı yerine emeklilerimizle birlikte çözüm üretmek temel yaklaşımımız olacaktır. Pandemi sonrası zaman zaman piknik türü etkinliklerde emeklilerimizle birlikte olacağız” dedi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor